More

  RECENTE POSTS

  Belgische justitie verlengt vakantie van zoon haat-imam met 3 maanden

  De zoon van de Belgische haat-imam El Alami Amaouch krijgt van de Belgische justitie drie maanden extra vakantie.

  Het 17 jarige blaagje kwam net terug van een welverdiende vakantie in Marokko (mensen dood wensen is best inspannend namelijk), toen hij werd opgepakt en veroordeeld tot 3 maanden gesloten inrichting wegens het dood wensen van alle Christenen. Overigens ondanks dat de jongen al spijt had bekend. Het was namelijk nooit zo bedoeld en volledig uit zijn context getrokken. Hij wil niet alle Christenen dood, hij wil alleen de aanhangers van Assad dood, allemaal! En ook zijn omgang met jihad-gangers betekent helemaal niet dat hij een geradicaliseerde moslim is.

  Dat zijn vader de bekende haat-imam en booslim El Alami Amaouch/Alami abu Hamza is, betekent uiteraard ook niet dat hij geradicaliseerd is. Het is gewoon een hele lieve jongen, echt waar! En met een beetje mazzel komt deze hele lieve jongen naar Nederland, samen met zijn vader! Want daarvan is de verblijfsvergunning van ingetrokken omdat de Belgische overheid denkt dat de man een gevaar is voor de Belgische samenleving.

  Oh wat een fijn idee dat deze kansenparel en zijn vader binnenkort naar Nederland komen. Kunnen jullie ook niet wachten? Nu ja, om zelf te bepalen of het ventje het allemaal niet zo bedoelde, hebben we hieronder zijn oproep geplaatst.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  23/08/2016 - 14:10 14:10

  Het is natuurlijk zijn jeugd! Deze lieve jongen kan er niets aan doen, de roots of evil zijn hem komen aanwaaien over de schutting van de buren van links natuurlijk!
  Geef hem een schoffel (= kans) en laat hem bewijzen in 14 uur dat hij goudeerlijk is. Misschien moet hij ooit mantelzorgen voor zijn vader en in dat vooruitzicht doe je nu eenmaal rare dingen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/08/2016 - 17:38 17:38

  In het huidige haatklimaat is er een hetze gaande tegen alle islammers. Hun woorden worden letterlijk genomen en zwaar bestraft. Waar je als joods/gristelijke roomblanke Hollander gewoon tegen iemand kan zeggen “zak in de stront” (iets dat toch ook dodelijk is en een stuk pijnlijker dan een snelle onthoofding, nietwaar?) mag je je al islammer niet even een beetje sterker uitdrukken dan je werkelijk bedoelt. Het lieve jochie mag waarschijnlijk ook niet eens een boerkini dragen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN