More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 095: Retrospellen

  Afgelopen week maakte Apogee bekend dat ze weer spelletjes gaan maken. De oudere jongeren onder u kunnen dus een traantje wegpinken, want dat was de maker van Duke Nukem, Wolfenstein 3D, Raptor en Commander Keen.

  En die laatste gaat u vandaag spelen! Als Hugo de Jonge en Mark Rutte in de strijd tegen het virus een “Fok You” approach gebruiken (doe maar, of niet, kijk maar, geheime tip, en dan staafmixen) dan kunt u zich beter gaan bezighouden met het verdedigen van de wereld tegen buitenaardsen.

  Gelukkig zijn alle Commander Keen spellen op ongeveer alle platformen te spelen met DEZE megapackage, dus een enorme joystick is gegarandeerd. Teruglezen over hoe het ookalweer zat doet u hier, maar ook spellen zoals Raptor zijn te krijgen. Niet zelf spelen maar nostalgisch kijken? Hier.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  23/04/2021 - 09:14 09:14

  nog veel meer retro spelletjes in aan vintage Win95 ambiance vindt je HIERRRR!!!!!!!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Der Webmeister
  23/04/2021 - 10:13 10:13
  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Toxteth O'Grady

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN