More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 097: een trio tips – 14

  Nog 2 avonden klokken en dan is het voorbij: WE HEBBEN GEWONNEN! Oh wacht, ICs ramvol, nieuwe mutaties in de covidhellen van Brazilië en India en heb jij al een prik gehad? Precies. Reden temeer voor enkele momneten van verpozing. Triootje?

  김치
  Zoals iedereen weet is Noord-Korea het beste Korea. Dus als iemand iets wil leren over de geschiedenis van het fototoestel, wat is dan beter om het ware verhaal te vernemen uit de enige pure bron, vrij van kapita- en imperialistische smetten! Een goed doorvoed meiske neemt ons mee door de geschiedenis van de fotocamera. Dit alles wordt geïllustreerd met eigen modellen, vanzelfsprekend zonder verwijderde type- en merkaanduidingen.
  (zo nodig de auto generated subtitels erbij aanzetten)

  God Carlin
  Is het niet vandaag dan toch binnen nu en 50 jaar; je gaat dood. Ja, kapotstuk, ontslapen, uit de gaan wind liggen, ons ontvallen, naar gene zijde, het tijdelijke verruild voor het eeuwige, tuintje op je buik, voorbij. Aangezien iedereen nog raar op zal kijken wanneer blijkt dat er na de dood niks is, is het wellicht handig om nu al wat in te lezen over de eeuwige eindbaas. Nee, niet die Jahweh-prutser, George Carlin uiteraard. Huiswerk:

  O’Grady functie elders
  Vanavond mag je Mark Rutte op je electorale knietjes stokslobberen voor een stukje openheid naar de mense toe. Move along people, nothing to hide here. Wat een sneue vertoning en waarom dan niet per direct? Wat moet er nog geredigeerd en weggelakt worden?
  Daluk om 19u weet u het. Of niet, zie maar.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  27/04/2021 - 12:53 12:53

  Wat zullen we vannacht eens voor de avondklok gaan doen? Een recordpoging synchroon last minute beboet worden?

  hangmat
  hangmat
  Gast
  29/04/2021 - 00:10 00:10

  tsja, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Volgend jaar gaan we weer gewoon dood aan de griep

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN