More

  RECENTE POSTS

  Corona estafette – Een potpourri van podcasts II

  Vanavond gaan Premier Selectief Geheugen en die achterlijke baard met schoenen (eindelijk) nieuwe maatregelen afkondigen die zich (naast gelekt) laten betitelen als te weinig en te laat. Je begint bijna terug te verlangen naar de avondklokperiode toen de noodzaak van strikte maatregelen voor iedereen helder was.

  En er (bijna) iedere dag op Retecool bemmende cuntent te vinden was. Dus tijd voor een potpourri van podcasts deel II, want van de overheid hoeft u geen ideeën te verwachten.

  The missing Cryptoqueen

  We betitelden CashFX, de forexponzi waar Angelina Jochems nog steeds blind achteraanloopt, al eens als een scam. Dat is voor OneCon OneCoin nooit tot een blogpost gekomen maar het is uitgebreid besproken in de redactiechat. OneCoin is harder in elkaar geploft dan steun voor het kabinetsbeleid maar het grootste mysterie van de scam is nog niet opgelost. De grand dame van de scam, Dr. Ruja Ignatova, is in 2017 overnight van het toneel verdwenen en niemand weet waar ze is. De Beeb gaan op zoek in deze podcastserie en hoewel de laatste aflevering van augustus 2020 dateert is de zoektocht zeker nog niet over. Een goeie whodunnit met verrassende wendingen en inkijkjes in de cryptowereld. En een hele aflevering volstrekt overbodige aandacht voor wandelende netwerkmarketingsnol Igor Alberts met brakker Engels dan dat van Mark Rutte.

  Napleiten

  Voor wie Willem, de podcast, net een beetje te weinig diepgang over het juridische vindt hebben (of de laatste maanden klaar is met het warrige sherrygeneuzel van Marian Husken) is er nu Napleiten. Christian Flokstra maakt die podcast samen met Parool-journalist Wouter Laumans waarin ze met advocaten een zaak bespreken die voor de advocaat bijzonder is. En dat heerst dus hard, want je krijgt een kijkje achter de schermen, waarbij opgemerkt dat bijvoorbeeld Inez Weski in haar Zomergasten FE-NO-ME-NAAL was en als advocaat een dun zesje.

  Cordon

  En dan afsluitend geen podcast maar een serie. Over een dodelijke ziekte, waarvoor een volledige wijk in Antwerpen hermetisch afgesloten wordt. En terwijl de maatregelen aangescherpt worden en verlengd omdat allemaal net niet lekker loopt lopen de spanningen op en komen mensen in opstand. KEIHARDE FICTIE! Prima ontspannen kijkvoer dus, op Videoland op het moment. Betalen hoeft niet want je krijgt 14 dagen (HOEVEEL) gratis!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN