More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 006: Podcasts die een boekverfilming verdienen

  Hartstikke leuk zo’n avondklok maar om al je extra tijd te investeren in Netflix of het vernietigen van dorpskernen en winkelcentra is ook een beetje makkelijk. Kies voor verdieping, pak er een podcast bij. Daar wordt je leven leuker van.

  Om teleurstellingen te voorkomen, in deze lijst staan alleen podcasts waarin niemand van pedofilie beschuldigd wordt, er niet gevraagd wordt ook nog eens eigen onderzoek te gaan doen, niemand er op aangekeken wordt als er afstand gehouden wordt en knotjes nog gewoon voor flikkers zijn.

  1. Neutrale kijkers
  Eindelijk een podcast over voetbal. Een welkome verrassing nu je niet in het stadion mag zijn en de rellen in principe pas na het warm eten beginnen. Yordi Yamali en Peter Buurman bespreken elke week een wedstrijd met maar een vraag: “Is het leuk om naar te kijken”.
  Vaak is dat niet zo maar dat maakt voor de podcast niet zo gek veel uit. Gelul over voetbal, fijn voor bij het hardlopen.
  Extra bonustip. Lees ook de roman van Peter Buurman: “Een goede nachtrust”.

  2. De Psychologie van Succes
  Om in de voetbalsfeer te blijven. Dit is de Bryan Linssen van de podcasts. Kort, veel diepgang en goed met het hoofd. Wekelijks worden onderwerpen over succes, geluk en gezondheid behandeld door Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach. In eenvoudige taal en met heldere voorbeelden. Zo is het ook toegankelijk voor vunzige relschoppertjes. Na iedere week een stukje meer inzicht in jezelf, begrip voor de ander en een scherpere blik op de wereld. Zet deze op tijdens het uitzoeken van je favo PSG trainingpak en je zult vanavond glunderen tijdens het plunderen.

  3. Mand – Maxim Hartman
  Podcasts luisteren hoeft niet veel tijd te kosten

  4. De Willem
  De Neus en andermans zaken. Deze podcast volgde het proces tegen Holleeder en zal dat ongetwijfeld ook met het hoger beroep in de zaak doen. Tussendoor en daarnaast verdiepen Marian Husken en Harry Lensink zich in de grote strafzaken rond de cocainehandel.
  Veel experts, weinig humor en een bejaarde vrouw gemarineerd in sherry. Desondanks een must-hear. Een onmisbare voorbeiding op je eigen strafproces wanneer de juten je jattende jostikop kortgeslagen hebben en je stinkende stroperskadaver de cel in smijten.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  29/01/2021 - 21:14 21:14

  Marian Husken is echt regelmatig schofterig slecht geinformeerd, en sommige afleveringen hebben een (los) minder boeiend onderwerp, maar je wil de hele serie praktisch luisteren. En dan wekelijks maar eentje.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  30/01/2021 - 01:07 01:07

  +1 voor deze podcasts (de voetbal heb ik overgeslagen)

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/02/2021 - 15:26 15:26

  Ja maar

  4mnotcshxfh61.jpg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN