More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 085: The Railrodder + extra

  ja het einde is in zicht! Van wat, de pandemie, nee, Hugo de Jonge, nog niet, de Poolse landdag waar Ministerie, Premier, RIVM, GGD, OMT en burgermeesters langs elkaar heen mekkeren, haha nee. De avondklok wordt na 28 april opgeven, hoezee! Tot die tijd vind je hier een hart onder de riem.

  Buster Keaton was een van de groten uit de tijd van de stomme film, inventief, grappig en hij deed alle stunts zelf, altijd met dat uitgestreken smoelwerk en de platte hoed op het mistroostige hoofd. Maar toen the talkies eenmaal daar waren, ging het minder met Keaton, spreken paste niet bij zijn stoïcijnse imago. En met het tanende succes kwamen de drank en de vrouwen. Audio killed de Silent movie star. Uiteindelijk overwon ie de drank en bleek huwelijk nr.3 zijn redding.

  Een jaar voor zijn dood zette hij nog een keer de deadpan op in The Railrodder, ook wel bekend als Keatons laatste stomme film. Kijk ‘m hieronder samen met the making of docu Buster Keaton Rides Again.
  Veel plezier!

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf.  Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  15/04/2021 - 23:47 23:47

  Ik ben hier meer een fan van: de “Dikke” is Jaap van Dissel en de “Dunne” is Hugo de Jonge zo stel ik me voor: https://www.youtube.com/watch?v=6Jtjo3UtL7E

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN