More

  RECENTE POSTS

  Avondklokestafette 066: SpaceX lancering Starship SN11

  Bijna een maand geleden postte ik hier een soortgelijke avondklokestafette. Toen werd namelijk Starship SN10 de lucht ingeschoten. Nu, een dikke drie weken later, is het de beurt aan Starship SN11.

  Bij Starship SN11 gaat er met 2 van de 3 motoren geland worden, in de hoop dat het deze keer eindelijk wel een keer goed gaat. Want hoewel de landing lukte, kwam SN10 uiteindelijk toch te hard neer, wat na een paar minuten zorgde voor een Rapid Unplanned Disassembly, oftwel een hele dikke biem.

  De volgende Avondklokestafette met een Starship lancering (mochten we voorlopig nog in deze situatie blijven hangen en daar lijkt het wel op met onze geweldige vaccinatiestrategie) zal overigens niet over Starship SN12, SN13 of SN14 (nooooo) gaan, want er worden dusdanig grote updates doorgevoerd, dat Musk direct doorgaat naar Starship SN15. Daar zal vast wel een bepaalde logica achter zitten, maar dat gaat ontgaat ons nu even.

  Goed, live beeld ook nu weer via onderstaande twee livestreams op youtube en als het niet doorgaat is er gewoon meer tijd om bier te drinken. Wij ploppen alvast.

  De avondklok, het is een inperking van vrijheden maar ook weer niet zo dramatisch als velen willen doen geloven. Hoe meer iedereen zich aan de voorschriften houdt, des te eerder zijn we er vanaf. Daarom ter motivatie, tot het einde van de avondklok, iedere dag op Retecool een avondklokestafettepost met iets te doen in die avond. Lezen, luisteren, kijken, ontdekken, zodat we allemaal een stukje vrolijker er weer uitkomen, net als uit je moeder.

  4.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/03/2021 - 16:51 16:51
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/03/2021 - 20:56 20:56

  Helaas: een scrub. Maandag a.s. weer een poging

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN