More

  RECENTE POSTS

  Atheïsten Mogen Verkracht En Vermoord Worden

  Want ook hier weer is het EIGEN SCHULD, DIKKE BULT! Hadden ze maar in god moeten geloven. Want dan had er tenminste iemand van hoog in de lucht toegekeken of het allemaal wel in orde was wat daar beneden gebeurde. Maar ja, ze geloven niet in god hè. Dus mogen ze gewoon verkracht en vermoord worden. Tenminste, zo denkt ultraconservatief Phil Robertson er over. Deze christelijke haatbaard speelt één van de hoofdrollen in de mateloos populaire Amerikaanse realitysoap Duck Dynasty waarin hij samen met z’n familie en hun buitengewoon succesvolle bedrijf wordt geportretteerd: “…Two guys break into an atheist’s home. He has a little atheist wife and two little atheist daughters. Two guys break into his home and tie him up in a chair and gag him. And then they take his two daughters in front of him and rape both of them and then shoot them and they take his wife and then decapitate her head off in front of him. And then they can look at him and say, ‘Isn’t it great that I don’t have to worry about being judged? Isn’t it great that there’s nothing wrong with this? There’s no right or wrong, now is it dude?’…”. Serieus? Beluister zijn volledige relaas hieronder

  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197465862″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bijzaak onder druk
  Bijzaak onder druk
  Gast
  26/03/2015 - 10:49 10:49
  rattenkoorts
  26/03/2015 - 11:20 11:20

  Err, begrijpend luisteren is wel moeilijk hoor.

  Los van het punt of beardy een relimalloot is of niet.

  Hij loopt niet te verkondigen dat het best bon ton is om atheisten dood teverkrachtmartelen.
  Waar hij het over heeft is dat zonder geloof je vervalt in een normloos bestaan.
  En daarmee valt de eigelijke inhoud dus wel mee en is het alleen de verpakking van de boodschap die nogal bruut is.

  Nuance is een bitch…

  rattenkoorts
  26/03/2015 - 11:28 11:28

  Die vent van het “Gay killing initiative” is wel redelijk de weg kwijt…

  Ome Mc
  Lid
  26/03/2015 - 11:58 11:58

  De redenatie is hoe dan ook dikke onzin. Het niet geloven in een god betekent niet dat je geen intrinsiek moraalkompas hebt, of dat niemand je beoordeelt op hetgene wat je doet.

  Er is alleen geen onzichtbare hogere macht voor nodig, en je hoeft er niet op te wachten tot je dood gaat. Oh, en de interpretatie van de regels is over het algemeen stuk minder aan verschillende interpretaties onderhevig omdat ze een stuk beter verwoord zijn.

  RRRobert
  26/03/2015 - 12:01 12:01

  Nog even en de atheïst moet door de VN als erkende -onderdrukte- minderheid worden beschouwd…

  In navolging op Bent u Gelukkig Getrouwd? Ik Dacht Het Even Van Niet!

  rattenkoorts
  26/03/2015 - 12:12 12:12

  Reet, als je een communist vraagt om z’n mening te verkondigen, dan krijg je ook niet iets wat bij de VVD past.

  Natuurlijk zal een gelovige het feit dat je niet gelooft gebruiken als argument dat je iets is overkomen. Maar het is wat anders als oproepen tot of goedkeuren van.

  Wat volgensmij wel een opvallend verschil is tussen de US Christen-fundies en onze home-grown variant is dat de laatste zelf bibberend van angst door het leven gaat om het laatste oordeel en dat de US variant daar bepaald geen last van lijkt te hebben.

  Frodooh
  Lid
  26/03/2015 - 13:25 13:25

  Phil zegt ook dat geslachtsziekten de schuld zijn van de hippies….kijkt naar zijn foto.. leest tekst nog een keer.. MOEHAHAHA…snirf.
  Verder is Ome Phil waarschijnlijk nog nooit in zijn leven een atheist tegen gekomen. of althans, hij is er vast wel mee omgegaan, maar heeft het niet eens gemerkt. Aangezien Phils wereldje heel erg klein is, zou het zomaar kunnen zijn dat hij last heeft van MURICCA! en alles wat een moeilijk woord is dood moet.

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  26/03/2015 - 15:10 15:10

  Ik moest vooral gniffelen om de uitdrukking “haar hoofd eraf onthoofden”.

  Weirdoinventor
  Lid
  26/03/2015 - 18:39 18:39

  Hij gelooft inderdaad niet dat je atheïsten mag vermoorden, zoals anderen al zeggen, hij geloofd dat een atheïst zou moeten geloven dat mensen vermoord mogen worden, wat weer leidt tot de aloude vaststelling waar we iedere keer toch weer van schrikken: dat zo iemand eerlijk van zichzelf toegeeft dat hij iedereen zomaar zou vermoorden als hij dacht dat hij ermee weg kon komen.

  Bij uit de buurt blijven dus.

  behanger
  Beheerder
  26/03/2015 - 20:26 20:26

  Ach, zolang Atheisten hun heilige riten maar uitvoeren binnen duidelijk herkenbare kampen, is er niet zoveel aan de hand. Het is een vrij land, tenslotte.

  Weirdoinventor
  Lid
  26/03/2015 - 22:48 22:48

  Die kampen waren overigens stiekem toch een hoax. Die meneer is nog steeds gek, maar wel ietsjes subtieler dan dat. Maar daarmee ben ik waarschijnlijk spuit 14.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN