More

  RECENTE POSTS

  Yoga is een instrument van de duivel

  Jawel, dat hadden jullie niet gedacht hè? Dat al die zweefteven die de hele dag een beetje op hun hoofd staan, terwijl ze heel zachtjes “namasté” kreunen, op dat moment eigenlijk gewoon de duivel aanbidden.

  Voor dit toch wel brekende nieuwsfeit vervoegen we ons even tot Beth Eckert, uiteraard uit de U Naait Het Steeds van Amerika. Beth was namelijk ooit heks en is nu zeer fanatiek reli-doosje geworden. Inclusief brainwashing homeschooling van haar vier kinderen en de gods ganse dag het aanbidden van Jezus Christus. Want sinds ze dat doet is haar leven 180 graden omgedraaid:

  I have spent 36 years being depressed, lost and completely hopeless, until I met Jesus. My life has done a complete 180 and so I started this blog to tell my story

  Maar goed, Beth dus. Beth is er achter gekomen dat yoga helemaal niet zo erg gericht is op het relaxen en je lichaam en geest op één lijn te krijgen. Samen met je chakra lekker gezellig in je kracht staan zeg maar dus. Beth weet namelijk te vertellen dat yoga een instrument van de duivel is. Yoga is occult, yoga is niet christelijk, yoga gelooft in andere goden, dus moet yoga wel van de duivel zijn:

  Het kanaliseren van energie is een eeuwenoude occulte praktijk. Demonen gebruiken energie als een van de manieren om zich te verplaatsen. Ze gebruiken deze energieverplaatsing om zich van de ene persoon naar de ander te verplaatsen en van object naar object. Het is een vorm van hekserij, geen manier om iemand in contact te brengen met de Geest van God

  Right… En Beth kan het weten, want Beth was zelf namelijk eerst Heks. Nu, dan weet je het wel. Blader die side van Beth door, serieus! Uren en uren en uren leesplezier en een inkijkje in de toch wel ernstig gestoorde psyche van een reli-fanaat. Wij zijn alvast fan van Beth.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/09/2017 - 12:18 12:18
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/09/2017 - 12:57 12:57

  OK, het mens in knettergek. Jammer dat er geen instantie is die haar kinderen in veiligheid kan brengen.

  En onthou het… ook deze dame heeft stemrecht en mede verantwoordelijk voor wat er nu in het Witte Huis zit. Mocht Trump straks in een dwangbuis afgevoerd worden dan krijgen we reli-gekkie Pence als POTUS. Wat zal Beth dan gelukkig zijn.

  Weirdoinventor
  Lid
  01/09/2017 - 18:40 18:40

  Ach, bekeerlingen die hun oude religie afzweren is niks nieuws. Wordt over het algemeen sterk aangemoedigd ook, want geweldige propaganda.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN