More

  RECENTE POSTS

  Weigerhaatambtenaar Kim Davis had een privédate met de Paus

  Kim Davis, de haatweigerambtenaar uit Kentucky, USanië heeft een in het geheim een ontmoeting gehad met Paus Franciscus. Ze was toch al in Washington omdat ze, jawel, een godvergeten (/seth) prijs voor het niet uitvoeren van haar werk kreeg en die daar in ontvangst ging nemen.

  De paus heeft haar de hand geschud, omhelsd en “Dankjewel voor je moed” gezegd, aldus Davis zelf. De Paus zegt zelf te vinden dat weigeren je werk te doen omdat je last hebt van religieuze regels een recht is en dat dat in elke wetgeving opgenomen zou moeten worden. Hij ging daarbij trouwens niet specifiek op het verhaal over Davis in, maar lijkt met deze ontmoeting te impliceren erachter te staan dat iemand een baan aanneemt, wetende dat enkele maanden later er een situatie zou ontstaan die gewetensbezwaren op zou leveren, zich beroept op dat gewetensbezwaar en daarmee anderen het recht om te trouwen ontzegt. Denk je net dat deze Paus toch misschien zo slecht nog niet is….

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  30/09/2015 - 18:37 18:37

  De Paus is gewoon een gezichtshaar-uitgedaagde haatbaard.

  Sicktheo
  30/09/2015 - 19:29 19:29

  Deze titel schreeuwt om een fotofuck

  Chubbychaser
  01/10/2015 - 13:31 13:31

  Ik vind het perfect dat hij dit heeft gedaan, zijn bij iedereen tenminste die oogkleppen afgevallen. Nee, deze paus is niet beter dan alle vorige. Alle pausen zijn hoofd van een achterlijk geloof en daarmee dus niet te vertrouwen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Chubbychaser
  01/10/2015 - 17:23 17:23

  Jamaar jamaar, deze paus is zoveel progressiever dan de vorige twee. Karin Spaink zegt het, dus het is waar!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN