More

  RECENTE POSTS

  WC-Eend past verpakking aan vanwege ontbreken Eend

  WC-Eend heeft besloten de verpakking van hun toiletreiniger te veranderen na onderzoek van Radar. Het consumentenprogramma ontdekte dat er geen eend in het product zit. Op het etiket staan volgens het programma meerdere eendenhoofden afgebeeld, maar op de ingrediëntenlijst ontbreekt het gevogelte.

  Na onderzoek van het programma blijkt dat de smaak ook niet lijkt op die van eend. De fabrikant heeft in een reactie aan Radar laten weten de verpakking aan te passen om misleiding van de consument te voorkomen. “De consument kan hierdoor inderdaad een ander beeld krijgen van de samenstelling van het product en dat willen we te allen tijde voorkomen.” De beelden van de eendenhoofden zullen van de verpakking verdwijnen. Het Europese Hof bepaalde eerder dat de consument niet misleid mag worden door de indruk te wekken dat het product een ingrediënt heeft dat het in werkelijkheid niet bevat

  Update: de Reactie van Radar

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  16/03/2016 - 11:52 11:52

  Goh, en ik altijd maar WC-eend door mijn Chinees eten gooien, omdat ik dacht dat het geconcentreerde eend was (toegegeven, het WC-deel is ook duidelijk, want een dag na zo’n Chinese maaltijd is het vaak rennen naar de WC).

  Unox daarentegen, met hun noodles “Kip”, met een verpakking die doet voorstellen de inhoud van die verpakking te representeren, inclusief stukjes kip tussen de noodles, dat is pas echt misleiding! Daar zouden Radar en het Europees Hof eens tegen moeten optreden!

  Dit was Ahmed
  Dit was Ahmed
  16/03/2016 - 11:55 11:55

  Maar aan de andere kant, wat goed van Radar en dat ook nog eens net op tijd, want deze week zat ik zomaar ineens te twijfelen over het gewicht van onze kenniseconomie.

  E.R. Deoz
  16/03/2016 - 13:41 13:41

  Zolang er maar echte joden in de jodenkoeken zitten vind ik alles prima. En uiteraard moeten er gewoon puppy’s in de Page zitten, anders veeg ik m’n reet er niet mee af.

  comment image

  wout
  wout
  16/03/2016 - 15:13 15:13

  Ik gebruik biologische wc-eend, 100% eend en helemaal diervriendelijk. Je moet wat harder schrobben, maar door de natuurlijke vetlaag op de veren gaat de pot er mooi van glimmen. Voor de aangekoekte stukjes stront gebruik je gewoon de snavel, scheelt ook weer in voederkosten.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/03/2016 - 19:42 19:42

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN