More

  RECENTE POSTS

  Ronald “Pluchesterk” Plasterk z’n “sorry” aan Omtzigt is een laffe actie

  We hebben nog niet eens 48 uur een extreem-rechtse facistische bruine coalitie zonder premierskandidaat, maar mocht iemand nog twijfelen, de premier wordt Ronald Plasterk.

  Waar Plaksterk ooit socialist was met allerhande principes is hij inmiddels een ongeloofwaardige bruine buklaaf geworden, want hij heeft in een ingezonden brief in de Volk & Vaderland Telegraaf “sorry” gezegd tegen Pieter Omtzigt. Dat moest van de Führer, want Omtzigt bleef voor de keuze om Plasterk als premier te benoemen liggen omdat Pluchesterk lelijke dingen over Omtzigt had gezegd en over z’n dienstauto. Awwwwwww, is het jongetje gekwetst? Awwwwwww.

  Affijn, er werd rechts gestemd, u krijgt een soclalist als premier. Gelukkig heeft hij wel de juiste VVD/CDA/NSC mentaliteit, want hij drukte (vermeend) miljoenen achterover die (deels) van de universiteit en/of hoogleraren zouden moeten zijn.

  In de comments kunt u aangeven hoelang Pluchesterk missionair blijft plakken als Oberstabsfeldwebel van Bruin 2.

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/05/2024 - 11:03 11:03

  Fedora!
  14 weken?

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  17/05/2024 - 11:55 11:55

  Je moet het zien als een Dunning-Kruger live-lab

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  17/05/2024 - 14:12 14:12

  In 100 dagen kun je maar zoveel schade aanrichten (we hebben niet voor niets een ambtenarenapparaat om alles te vertragen, zodat 1 en ander nog omgekeerd kan worden voor het daadwerkelijk impact heeft). Liever zo iemand dan een effectief kabinet dat de volle vier jaar uitzit, want dan zit je echt met onherstelbare schade (of op zijn minst vier jaar extra achterstand).

  Roel Zwaar
  Lid
  17/05/2024 - 11:57 11:57

  Goh, een Tokkiegraaf die een ingezonden memo met CHOCOLADELETTERS op de voorpagina plaatst, met foto zodat je ineens weer weet hoe Plasterk er uit zag.
  Die zag niemand aankomen.

  Monade
  17/05/2024 - 12:23 12:23

  GM Plop! & Nootsjestijd! Het Nederlandse beleid wandelt toch aan het handje van tante EUrsula, dus ik verwacht eerlijk gezegd weinig schokkends te gebeuren.

  O ja, Reet en Co: iemand anders moet de WakkerPedia voortaan maar verherupdaten. Ik heb er de kracht niet voor, met 14 kindertjes die elk jaar allemaal een nieuwe iPhone en zo’n tandartsvriendelijk stepje willen.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  17/05/2024 - 13:29 13:29

  Ronald “I am the main character – links lullen/rechts vullen” Plasterk. Hoezo door de man vallen als iemand die werkelijk alles doet om macht te vergaren. In welke reet zal hij dieper zitten, die van Wilders, of die van Omtzigt?

  Bismarck
  17/05/2024 - 14:07 14:07

  Op zich wel fijn dat Plasterk premier wordt, want dat verhoogt aanmerkelijk de kans dat Geert, Caroline of Pieter de premier vrij snel moe wordt, er ruzie mee krijgt en het kabinet valt. Als het Geer en/of Goor was geworden, hadden we moeten wachten tot de incompetentie te stuitend wordt en het Nederlandse volk heeft wel bewezen daar nogal “tolerant” (of beter, blind) voor te zijn.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  18/05/2024 - 11:30 11:30

  De druiven zijn zuur, dat begrijp ik ook wel! Gelukkig is er op dit extreem linkse blog nog genoeg te lachen!

  Draiz
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Hangmat
  18/05/2024 - 16:18 16:18

  Zeker als bruingelaarst fastitoide xenofoob lid van de Wildersjugend met een Smurfenfetish. En nee, ik heb Pietertje gestemd. Achteraf soms knarsentandend, maar als ie straks weer braaf in de kamer zit en zijn controlerende taak kan uitvoeren is dat leed ook weer geleden. Ben benieuwd of ze het constitutioneel hof van de grond krijgen. Zou wel hilarisch zijn als Bruin I de positie van de grondwet juist versterkt.

  Laatst bewerkt op 26 dagen geleden door Draiz
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Draiz
  18/05/2024 - 20:52 20:52

  Dat zou om te huilen zijn! Maar de humor ligt op straat dus eigenlijk wel logisch! Nu even opSargasso kijken want daar valt ook veel te lachen!

  Laatst bewerkt op 26 dagen geleden door Hangmat
  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Draiz
  23/05/2024 - 07:35 07:35

  Ik ben best wel teleurgesteld in Pieter. Dat ie in dat kabinet moest, ja, dat was nou eenmaal zo. Maar moet hij er echt zo’n zijkwijf over zijn? Toch wel, toch niet, toch wel maar ik wil excuses, nee publieke excuses, nee in je collumn telt niet ik wil interview excuses. Het is bijna een sketch die 20 jaar geleden al op Radio Veronica te horen kon zijn. Met Omtzicht als de toen nog stereotype zeikende huisvrouw die vind dat mannen niks goed doen (sindsdien zijn de vrouwelijke vijandbeelden wat diverser geworden) en de VVD als een soort slijmerige verkoper. Wilders de baas maar niet echt de baas? Geweldig idee! Haha, dan zal hij iemand met bestuurservaring moeten kiezen, dus dat wordt een VVD’er, en dan in het alsnog ons kabinet! Ik zou mezelf niet direct als een mensenmens omschrijven, maar het wantrouwen en de sociale incompetentie die we hier zien? Het lijkt wel een kabinet Rutte, maar het laatste restje inlevingsvermogen in anderen is gestolen en niemand weet wat beleefdheid is. En ze zijn nog niet eens begonnen.

  En als we hiermee klaar zijn doen we nog een rondje waarin Wilders een derde van alle stemmen of meer krijgt. Ugghh. Politiek is altijd gezeik.

  Maar hé, de CPB doorrekening is matig positief. Vooral omdat ze daar sinds jaar en dag geen langetermijn effecten berekenen, waardoor lomp rechts altijd een positief rapport krijgt.

  (En dat Retecool links zou zijn is ook een mythe die vooral bestaat omdat Geenstijl nog veel rechtser was. De VVD won hier meestal “gewoon” de exit poll. Maar goed, de VVD telt natuurlijk ook wel een beetje als extreem links in het huidige landschap.)

  Laatst bewerkt op 22 dagen geleden door Weirdoinventor

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN