More

  RECENTE POSTS

  POLL! Hoeveel bewindslieden vallen nog af en waarom?

  Waar bij de noeste beukers in de F1 formeren minder dan 2 minuten duurt, zitten we nu al *checkt notities* 203 dagen in een soort parallel universum met inhoudsloze Populientje, de koelkastnazi en de andere ongeloofwaardige broekpoepers.

  Gelukkig komt de apocalypse apotheose in zicht met het bekend worden van welke poppetjes op welke poppenkast ministeries moeten komen onder leiding van hoofd triple privacyverkrachting Dicky.

  Nu hadden we hier in de bunker een poule voor of er dit keer een staatssecretaris sneller zou moeten aftreden dan Philomena Bijlhout, maar blijkbaar heet die categorie deze cyclus anders, want Gidi Markuszower blijkt uberhaupt niet door de AIVD check heen te komen om Minister (en vieze premier) te worden. De belangrijke vraag vandaag is dus welke voorgenomen smurfen (hier het overzicht) danwel het bordes niet halen, danwel snel ophoepelen door blaartrekkende incompetentie ophef.

  Op de volgende categorien kan helaas al niet meer ingezet worden (niet De Speld):

  Bewindspersoon is tegen het vakgebied waarop het ministerie opereert. Reinette Klever (kandidaat-minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingshulp) heeft als PVV kamerlid voorgesteld Ontwikkelingshulp af te schaffen (en niet onbelangrijk, oprichter van Ongehoord Nederland).

  Voor de voorgaande categorie had u ook kunnen winnen als u ingezet had op Fleur Agema (kandidaat-minister van Volksgezondheid) die bepaalde types zorg wil afschaffen (goed gegokt, abortus).

  Bewindspersoon werkte eerder met/voor anti-democratische dictator. Stefan Beljaarts, (kandidaat-minister van Economische Zaken) werkt op dit moment voor het Hongaarse consulaat en is de woordvoerder van Victor Orban.

  – Bewindspersoon is een uitgesproken wappie. Die categorie viel al vlot af, nu kandidaat-minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Mona Keijzer uit het Kabinet Rutte III gepleurd werd voor het openlijk breken met de kabinetsmaatregelen tijdens keroowna en daarna anti-lockdown activist te worden.

  TIJD VOOR EEN POLL! De vraag is dus hoeveel keer we nog een bak popcorn vervanging krijgen, of het voor of na het bordes is, hoelang het duurde en, om gelijkspel te voorkomen, wat de exacte reden was, meest gedetailleerde antwoord dat in de buurt zit wint. De volgende aanleidingen zijn tot op heden nog niet gebruikt [red: dubbelchecken op tijdstip online komen post met ANP feed]:

  – Bewindspersoon heeft deelgenomen aan verkrachtingen samen met Ali B, danwel een andere Nederlandse rapper.

  – Bewindspersoon verdachte van moord.

  – Bewindspersoon heeft seksuele omgang gehad met dieren (maar zit niet in het kabinet namens de BBB, om de kans niet te groot te maken).

  – Bewindspersoon blijkt een spion voor een ander land (Mossad kiezen kan al niet meer dankzij Gidi).

  – Bewindspersoon blijkt in de studententijd bangalijsten gemaakt en verspreid te hebben (voor als meerdere deelnemers gelijk krijgen, is de winnaar wie het dichtst bij de gebruikte naam blijkt te zitten (hertjes is te simpel, wees creatief)

  – Bewindspersoon blijkt een totaalautist te zijn waarbij Kees Momma verbleekt (enkel een obsessie met Duitsers is niet voldoende voor winst)

  – Bewindspersoon niet verdacht van stalking leden Koninklijk Huis.

  – Bewindspersoon voor de PVV niet in het verleden betrokken bij urineren in brievenbussen of andersoortige randzaken.

  – Bewindspersoon blijkt in het verleden te hebben gesjoemeld met declaraties. (inclusief bedrag, wie het dichtste bijzit wint, bij gelijke afstand tot het frauduleuze bedrag wint de laagste inzet)

  – Bewindspersoon blijkt (in tegenstelling tot Halbe Zijlstra) wél in de Datsja bij Putin te zijn geweest. (bij meerdere kanshebbers en gelijke termijn voor ontdekking geeft jaar en maand de doorslag)

  Meer mogelijkheden waar u op wil inzetten kunt u in de comments kwijt en uw voorspellingen. Dat de kandidaat-minister van Landbouw bekend werd als deelnemer aan Boer zoekt Vrouw komt “later vandaag” nog een uitgebreide analyse over van onze razende agroverslaggever Der Webmeister.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/06/2024 - 11:16 11:16

  Bewindspersoon heeft gelogen op CV specifiek over het vakgebied waar ze bewindspersoon voor zijn?

  Der Webmeister
  Beheerder
  14/06/2024 - 11:47 11:47

  Lijkt erop dat de VVD nu pas ontdekt dat de PVV volledig uit ontoerekeningsvatbare Koekwauzen bestaat. onder welke steen hebben zij de afgelopen 17 jaar liggen slapen?

  Vreemdeling
  Vreemdeling
  14/06/2024 - 12:42 12:42

  Bewindspersoon was als Tweede Kamerlid auteur van de circulerende bangalijst vrouwelijke kamerleden.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  14/06/2024 - 13:31 13:31

  Bewindspersoon was als Tweede Kamerlid aanhanger van de omvolkingstheorie. Oh, wacht te laat: Martin Bosma is al voorzitter.

  Jokkebrok
  14/06/2024 - 19:55 19:55

  Dat het opperhoofd ICT faalindustrie aan de bak mag als staatssecretaris digitalisering zal wel niet tot gedwongen vertrek leiden in deze bende, maar met de ernstige open source-fobie van Zsolt Szabó zit er misschien een vertrek op medische grond in als er eens een ambtenaar met een ubuntu laptop komt buurten. Zouden bewindspersonen beveiligde telefoons op AOSP-basis aangeboden krijgen?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/06/2024 - 21:31 21:31

  Door afgelopen dinsdag uit Breskens te vertrekken in zuidelijke richting heb ik voorlopig dit circus achter mij gelaten. De 9 Beaufort storm van de dag ervoor was een duidelijk teken dat het echt tijd was om te vertrekken. Momenteel nog in Vlaanderen, waar het politieke klimaat minder rechts is… oh wacht… Nou OK, straks in Frankrijk, Macron is geen Wilders… maar na de verkiezingen over een paar weken zwaait Le Pen de scepter.. Opschieten dus. Baskenland over een maandje. Moet nog net lukken.
  Oh, wat betreft de poll…
  ”Bewindspersoon heeft steekpenningen aangenomen van buitenlandse mogendheid, groot-industrieel, vastgoedpatser of narcobaas” lijkt me een goede categorie met snel resultaat.

  Weirdoinventor
  Lid
  15/06/2024 - 22:58 22:58

  Waren er maar wat meer bewindspersonen autistisch. Niet allemaal van die gladde praters zonder actieve herinneringen die autoverkoper waren geworden als ze geen geschiedenis gestudeerd hadden.

  Wat dat betreft zijn BBB en PVV in ieder geval al een soort van verbetering, en dat is geen geruststellende zin.

  Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Weirdoinventor

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN