More

  RECENTE POSTS

  Vettere Drone Footage Ga Je Vandaag Niet Vinden

  Het bedrijf Lumenier ontwikkelt, maakr en verkoopt drones en onderdelen voor drones. Niet als speelgoed, maar bijvoorbeeld voor het maken van videomateriaal. Ze kunnen dan ook bedrijven als de NASA, Discovery Channel, NBC en het Amerikaanse leger tot hun klanten rekenen. Dan doe je toch iets goed. Om de verkoop wat te stimuleren, plaatsen ze regelmatig beeldmateriaal dat vanuit één van hun drones is geschoten. En dat beeldmateriaal, om het kort te zeggen, HEERST zoals je hieronder kunt zien (voor het fijnste resultaat even op HD rammen). Alle drone video’s van Lumenier kun je hier vinden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/08/2014 - 19:18 19:18

  (muziek)
  Yelle! *zwijmelt*

  fishbowl
  23/08/2014 - 15:08 15:08

  Wat Tox exclameert. Eentje dan, omdat het kan: [url=http://youtu.be/JqYhuwu614Y]A cause des garçons (Tepr remix)[/url]

  8000rpm
  8000rpm
  Gast
  24/08/2014 - 11:38 11:38

  Toch wel jammer dat de term drone zo vaak te onpas gebruikt is. Niet alles wat kwaakt is een eend en niet alles met 4×4 is een Jeep. Ow, het heeft een camera, dan is het een drone. Hey, meer dan 1 rotor, een drone.

  Van origine is een drone een autonoom vliegend onbemand vliegtuig. Het ding (UAV) krijgt een opdracht (lijstje met coördinaten), wordt gelanceerd, vliegt het rondje en land weer. Een drone is dus een unpiloted UAV. Niets meer, niets minder. Of er een camera aan boord is om live of achteraf mee te kijken doet er niet toe, evenmin of het 4, 16 rotors heeft of maar een of zelfs geen.

  Zodra er iemand op afstand de UAV bestuurt, is het geen drone meer. Of de piloot direct naar het toestel kijkt of met een live videoverbinding (FPV) doet er dan ook niet toe. Op moment dat de piloot de schakelaar van de autopilot omhaalt, wordt het vliegtuig feitelijk een drone,

  Doordat er de laatste paar jaar veel vooruitgang geboekt is met stabilisatie van multirotors zijn deze veel makkelijker te vliegen geworden en daardoor bij het grote publiek in trek geraakt. Helaas wordt het dan als speelgoed aangeschaft en wordt er overal gevlogen, met gevaarlijke situaties tot gevolg. Hierdoor is de regelgeving strenger geworden en dreigt de hobby door die lui om zeep te worden geholpen…

  Iedereen die een videorecorder kan programmeren kan met een drone vliegen. Een UAV, zoals een quadcopter, besturen zijn er al een stuk minder. De piloot van de quadcopter in het filmpje heeft echte vaardigheden.

  8000rpm
  8000rpm
  Gast
  24/08/2014 - 19:05 19:05

  Dat klopt, dat komt juist doordat de term al zo vaak misbruikt is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN