More

  RECENTE POSTS

  V.O.F Niet Te Filmen: De Ultieme Bedrijfsfilm

  Als u als bedrijf besluit om uw klantenkring te gaan uitbreiden, is er natuurlijk maar één medium dat daar het allergeschiktst voor is. En mensen die deze rubriek een beetje volgen weten al wat dat is: een puike bedrijfsfilm. In zo’n bedrijfsfilm kun je namelijk eens even (1) prima laten zien wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat, (2) hoe je winkel eruit ziet en welke producten je verkoopt en (3) hoe ontzettend klantvriendelijk je bent. Onderstaand zullen we deze drie onderdelen per stuk toelichten met een voorbeeld en een heuse quote ter uwer inspiratie. Om vervolgens af te sluiten met De Ultieme Bedrijfsfilm.

  1. Wie zijn we en waar staan we voor?

  ” We doen van de beton tot aan de electro tot de koeling, eigenlijk alles. En zoldertjes.”

  In dit eerste voorbeeld kunt u gaan kijken naar de bedrijfsfilm van Hanvadmeeybeevee. Heesamedeebavee is een bedrijf dat,… ja wat eigenlijk? Nou in ieder geval eigenlijk gewoon alles, van scheidingswanden, brandwerend, qua wanden, panelen, ehh, enne koelcellen, gewoon iets met korte lijnen en snel. Want zeg nou zelf, dat is een stuk beter dan lange lijnen en langzaam. Helaas wordt Hans van der Meij, van Hasvademeebevee niet ondertiteld, want dan hadden we misschien kunnen verstaan welk bedrijf Hans van der Meij van Hasvardermeibeevee vertegenwoordigt.

  2. Productpresentatie

  “Mode en comfort, dat gaat zeker samen!”

  Als het om het presenteren van producten gaat, steekt er natuurlijk één bedrijf met kop en schouders boven de rest uit: Van Meer Schoenen! En daarom krijgen we van dit bedrijf maar liefst TWEE filmpjes te zien. In het eerste ziet u hoe u kort en krachtig uw winkel mooi onder het voetlicht brengt. (Pro-tip: NIET wachten tot de achtergrondmuziek is afgelopen, maar gewoon afkappen, laat een onuitwisbare indruk bij uw potentiële klanten achter!) En in het tweede filmpje ziet u een hoogstaand voorbeeld van productpresentatie. (Ook in dit voorbeeld wordt weer heel goed de hierboven al genoemde pro-tip met betrekking tot het afbreken van het filmpje toegepast). Kortom: Van Meer kan het met minder!

  3. Service en Klantvriendelijkheid

  “Maar we zijn er ook voor de particuliere klant. Kijk, daar komt er net een aan.”

  Klantvriendelijkheid, service en tenenkrommende bedrijfsfilmpjes zijn drie speerpunten van Krommenhoek Metals. Laten we ons even concentreren op de eerste twee. Bij Krommenhoek zijn ze zo goed dat ze, voordat u hebt gezegd wie u bent, wat u wilt en waar uw huis woont, al op de stoep staan! Dat is nog eens service! Verder weten ze bij Krommenhoek dat wat humor om te lachen het altijd goed doet bij demense. Vandaar dat hun hele bedrijfsvideo qua grapdichtheid zo hoog scoort dat wij hier in de bunker na het zien van deze dijenkletserij nu allemaal met natgezeken broeken aan de zuurstof liggen! Echt je bent nog niet bijgekomen van de ene grol, of de volgende gaat er alweer keihard overheen. Briljant!

  De Ultieme Bedrijfsfilm

  “Ehh want elk bedrijf, elke situatie is weer anders, dus wij adviseren onze relaties graag wat voor hun de beste oplossing is.”

  Ze zijn zeldzaam, maar er zijn dus ehh bedrijven die bovenstaande drie punten perfect weten te combineren in hun ehh bedrijfsfilm. We hebben er heel lang naar moeten zoeken, maar het is gelukt. We hebben De Ultieme Bedrijfsfilm (met drie hoofdletters ja. Want dat verdient zo’n film). Uitstralingsbedrijf met-behulp-van-vlaggen-en banieren, met name Limeta! Ehh. Omdat zij de ehh uitvinder zijn en de bedenker voor banieren en de ehhh bijbehorende masten daarvoor zijn, weten dat ze perfect logisch uit te drukken ehh filmpje. Toch? Waar andere filmpjes ehh onsamenhangend zijn. Soms kunnen ze van de hak op de tak. Maar je kunt er geen touw aan vastknopen. Wel aan de vlaggenmasten van Limeta! Want daarom maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dus klitmaatneutraal ontzorgen van a tot z. Ehh, dankjewel!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  sp_r
  sp_r
  19/01/2016 - 22:25 22:25

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel!
  Oh man….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN