More

  RECENTE POSTS

  Unieke kans: 30 dagen De Haag de pleuris gentrificeren

  Krèg de nah de kankâh, een of andere leipe hipster heeft het project “30 days as a Hagenees” bedacht. Megeaule. Het PR-bureau kenmerkt het maandje je de pleuris zuipe als “een waanzinnige kans voor randstedelingen”. Dat juist randstedelingen bovengemiddeld vaak in of rond Den Haag wonen… een kniesoor die daar op let. Acteur Achmed Akkabi begeleidt je door zijn stad en voorziet je als kersverse Hagenees van de broodnodige tips.

  Young professionals in creatieve cultuur

  Akkabi: “30daysasaHagenees geeft je de kans om in de huid te kruipen van een typische Hagenees”. Da’s natuurlijk gelul van een dronken aardbei. Het project is verder natuurlijk iets met dingen als “unieke ervaring”, “stad van internationaal recht” en “young professionals”. Pleurismegeaule.

  De stad met betaalbare huizen moet de nieuwe gentrificatie hotspot worden. Kankâh. Pittoreske woninkjes vindt u bijvoorbeeld in Duindorp, het Laakkwartier of de Shariadriehoek Schilderswijk. Megeaule. “Experience 30 summery days as a Hagenees to live, work, play and be charmed”. As we speak zijn de jongens van sportschool Wodan op weg om korte metten te maken met dit stukje citymarketing.

  https://www.youtube.com/watch?v=atgFbf48T7I

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  G®®†
  G®®†
  08/02/2017 - 11:21 11:21

  Een site die default op Engels staat, inhoudelijk niks duidelijk maakt… “This website is an initiative of Bureau Citybranding of the Municipality of The Hague and its partners.” Dat zegt al genoeg over de kansloosheid.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN