More

  RECENTE POSTS

  Kijken! Parkmobile directeur sloopt Parkmobile

  Radar. Dat is toch een beetje de klacht.nl voor mensen die in plaats van een smartphone nog een Sony Trinitron in de huiskamer hebben. En dan heeft klacht.nl dus een sectie over gebroken Melba-toast. Dat laatste is helaas geen grap, kijk maar naar die rating (op het moment van schrijven 1.4. Uiteraard.).

  Maar sommige items van Radar zijn best de moeite waard, en zo ook de meest recente aflevering. Want daarin komt de directeur van Parkmobile toelichten waarom iemand die met de app van Parkmobile een parkeeractie niet kan stoppen zijn geld niet terugkrijgt. Het zit zo: meneer parkeerde met Parkmobile. En toen niet meer. Echter stopte de teller niet en heeft hij 106 euro te veel betaald. Parkmobile stuurt hem naar de gemeente. Gemeente stuurt hem terug naar Parkmobile. Kastje, muur, 106 euro aan stukgeslagen.

  Totaal niet voorbereid om een goed verhaal te houden, komt de directeur bij Radar dit uitleggen. Nouja, uitleggen. Hij probeert een keer of vijf een wollig verhaal te houden door het te hebben over bewijslast of ander gelul, geeft toe dat ze 20 keer per dag meldingen krijgen dat parkeeracties niet te stoppen zijn (twintig! keer! per! dag!) en, nadat hij doorheeft dat afleidingsmanoeuvres niet gaan werken, geeft hij maar toe dat hij geen antwoord kan geven. Met andere woorden: bij Parkmobile kan je naar je centen fluiten als je je parkeeractie met hun app niet kan stoppen. Terugkijken kan hier!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/04/2017 - 09:00 09:00

  Maar als Parkmobile zulke slechte service levert, dan ga je toch gewoon bij de concurrent parkeren?

  Bismarck
  Antwoord aan  Bismarck
  25/04/2017 - 10:16 10:16

  Kom op minnert, zeg het!

  Incator
  Incator
  Gast
  25/04/2017 - 21:29 21:29

  En dat terwijl ik bij Radar terechtkwam vanwege de hoogstaande wooden table factuurbetaalmethode van het UWV.

  Ik citeer:
  ‘een excelbestand downloaden, uitprinten, en dan opsturen, waarna het wordt ingescand en verwerkt.’

  De UWV-meneer mag z’n verhaal wat meer op orde hebben gehad… ik schaam me nog even plaatsvervangend voor de staat van de IT in 2017. (En voor de sympathieke manier waarop de partesiepaatsiemaatschappij wordt vormgegeven.)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN