Minister-President Mark Rutte heeft vergeldingsmaatregelen aangekondigd tegen Finland vanwege mogelijk gerommel met de Postcodeloterij uitslagen. “Er kan geen twijfel over bestaan dat wij moeten optreden als een buitenlandse overheid onze straatkanjers probeert te beïnvloeden, zei Rutte gisterenavond bij PAUW. Hij zei niet welke maatregelen Nederland zal nemen of wanneer. “We doen dat op een zelfgekozen moment. Sommige dingen zullen we aankondigen, andere niet.” Rutte zei dat hij zijn bezorgdheid over de Finse inmenging heeft gedeeld met president Sauli Niinistö.

Volgens de AIVD breken Finse hackers al jarenlang in op de computers van de postcodeloterij, en passen daarbij het prijzenpakket aan, met waarschijnlijk als doel ons prachtige land moedwillig te ontwrichten, en de hardwerkende burgers ervan op grote schaal zwaar te ontmoedigen. Want in plaats van prachtige geldprijzen te winnen waarmee je per direct je klotebaan kan opzeggen en de rest van je dagen op een idyllisch palmenstrand kan doorbrengen, worden deelnemers tot hun verbijstering al tijden afgescheept met de meest stompzinnige goedkope meuk, zoals smerige Rituals Verwenpakketten, een bak ijs, een Hema cadeaubon waar je nog geen paar nieuwe schoenveters van kan kopen, en dat eeuwige, eeuwige blik met 2 zielige stroopwafels. En om die sneue troep daadwerkelijk in handen te krijgen worden mensen ook nog gedwongen om helemaal af te reizen naar een of andere aftandse Emté Supermarkt kilometers verderop, en in een immense rij vol stinkende pisbejaarden voor de kassa aan te sluiten.
De Postcodeloterij zelf stond al jaren voor een groot raadsel, en presentator Martijn Krabbé had onlangs al met de beschuldigende vinger naar Finland gewezen. Volgens hem konden de Finse hackers alleen hun gang gaan omdat ze toestemming hadden van de allerhoogste functionarissen van de Nieuwe Wereld Orde der Illuminati. Al zijn er inmiddels ook kritische geluiden te horen op een niet nader te noemen kwaliteitsblog die suggereren dat de Postcodeloterij zèlf de spin in het web van dit complot is.
De Finse President Niinistö heeft alle beschuldigingen desgevraagd afgedaan als belachelijke onzin.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grotesnor
16/12/2016 - 15:29 15:29