More

  RECENTE POSTS

  Ukraine Got Talent: Hangjongeren

  In Oekraïne barst het werkelijk waar van het talent. Maar als je een beetje op het internet rondkijkt lijkt het wel of dat talent alleen maar uit mooie meisjes met circuslichamen bestaat.

  Oekraïense mannen lijken niet echt veel met hun talent te doen. Een beetje wodka drinken en wat rondhangen is zo’n beetje de gemiddelde dagbesteding. Alleen doen de heren in deze video dat rondhangen dan weer op een manier waar je ontzettende zweethanden van krijgt. In ieder geval willen ze graag hogerop komen en blijkbaar verdiepen ze zich totaal niet in het gevaar, want ze doen alsof het allemaal wel meevalt. (Zag je wat ik hier deed?). Persoonlijk word ik al draaierig als ik op een salontafel sta. Nu moet ik wel toegeven dat ik dit alleen doe als ik in kennelijke staat ben want ik sta veel liever gewoon met mijn beide voeten op de grond. Wellicht is het overbodig te vermelden dat deze film zeer ongeschikt is voor mensen met hoogtevrees.

  Nog meer hoogtevrees Hier! Meer Lekkere Oekraïense shizzle? Hier en hier. Hulp nodig? Hier. Full HD-foto’s van uw lichaam sturen? Hier of hier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN