More

  RECENTE POSTS

  Brexit verloopt nog rommeliger dan gevreesd

  Ja, dat was een potje lachen, toen dat knotsgekke referendum langskwam bij die bleke homosuele theedrinkers aan de overkant van het riool en daar opeens “klikdoei” uit kwam.

  Dat was zo onverwachts dat de regering niet eens een “what if” documentje in elkaar gepunnikt had en iedereen in blinde paniek van het zinkende eiland schip afsprong. Nu, meer dan een jaar na de uitslag, heeft de regering dan toch een whitepaper in elkaar gefrobeld en dat komt de Secretary of State dus even bespreken met de members of parlement. En met bespreken bedoelt hij een toespraakje terwijl de members of parlement het stuk nog niet hebben kunnen lezen. En als daar kritische vragen over gesteld worden dan roept hij dat je het prima van de side van de overheid kunt downloaden.

  Waarop de speaker of the house de boel even schorst, zodat iedereen tenminste even de tijd heeft dat stuk te lezen voor ze er vragen over mogen stellen. Echt, hoe de vliegende fuck verneuk je het zo compleet!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  13/07/2018 - 12:26 12:26

  De inhoud van dat documentje is ook lachen, gieren & brullen, tenminste als je ver buiten de Ukogbani woont. Maar als je het reactieflimpje van Carl Benjamin aka Sargon of Akkad bekijkt, krijg je het gevoel dat er spuugvlokken in je haar en op je brilleglazen zitten. Zelfs als je op Cyprus zit.

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  13/07/2018 - 13:47 13:47

  De inhoud is vooral fictie, omdat de EU knettergek zou zijn om met die wel de lusten niet de lasten voorwaarden akkoord te gaan. In de bezwaren van die Britse EU-haters ben ik dan weer minder geïnteresseerd. Wat mij betreft neemt Boris Johnson het roer over en maakt er een harde Brexit met alle ongelukken van dien van. Als de Engelsen dan over een paar jaar weer bij zinnen zijn, kunnen we het hebben over een nieuw associatieverdrag (lidmaatschap mag van mij dan eventueel op een vergelijkbare termijn als die van de andere toetredingskandidaten van dit moment), zonder allerlei uitzonderingsposities.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  13/07/2018 - 12:34 12:34

  comment image

  Bismarck
  13/07/2018 - 13:33 13:33

  Rare jongens die Britten. Hier op het vaste land hebben we de gewoonte om vergaderstukken altijd voor een vergadering te verspreiden op een vooraf overeengekomen wijze in plaats dat we ad hoc tijdens de vergadering bekend maken hoe de deelnemers aan de vergadering aan de stukken kunnen komen.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  13/07/2018 - 20:17 20:17

  Hier op het vaste land hebben we de gewoonte om vergaderstukken altijd voor een vergadering te verspreiden op een vooraf overeengekomen wijze

  ** Mompelt iets over een leeg A4-tje in het Oekraïneverdrag, geheime passages in (gelukkig tot nu toe afgeschoten) USA-EU ”vrij”handelsverdragen, afschaffing van de dividendbelasting op aanraden van onderzoek door Shell-juristen, enz. **

  Ik ben het overigens met je eens dat de UK als EU-lid _altijd_ een enorme pain in the ass is geweest, die altijd speciale uitzonderingen wilde bedingen (UK niet in de euro, speciale bescherming van de Londonse financiële sector om daarmee Nederland als belastingparadijs naar de kroon te willen stoten, enzovoort), en ze mogen ook van mij wel een toontje lager mogen zingen.

  Ik wil ook best in de principiële oprechtheid van Nigel Farage, Carl Benjamin cs geloven, maar ik geloof er niet in dat een zelfstandig UK een minder neoliberaal belastingparadijs voor multinationals zal gaan worden dan de EU is. Integendeel.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  17/07/2018 - 00:14 00:14

  Ah, anti-idioot en übernerd Thunderf00t aka Phil Mason doet ook een shilling in het zakje, en zet alle met grote zelfverzekerdheid uitgesproken maar niet uitgekomen Brexit-voorspellingen van Carl Benjamin cs op een rijtje. He he.

  TL;DW: de Brexit politici hebben geen idee waar ze mee bezig zijn & hoe ze een succesvolle Brexit moeten uitvoeren, laat staan of en hoe de UK daar beter uit zal komen. Er was geen contingency plan vóór het Brexit-referendum, en er is nu nog steeds geen contingency plan.

  Maar wij mogen niet lachen, want zowel domlinks als domrechts politiek Nederland kozen dit jaar unaniem voor een klimaatakkoord, waarbij alle huishoudens in 2050 aan de warmtepomp moeten. Kosten > 250 miljard. Baten nul. CO2 vermindering verwaarloosbaar. Klimaateffect dito.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN