More

  RECENTE POSTS

  Trumpin’ it up

  Als niet-kandidaat voor de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten van Alshetmaargestoordgenoegis kan ik me weinig voorstellen bij de druk die een daadwerkelijke kandidaat moet voelen. De publieke opinie, de drang om integer over te komen en aan je woord gehouden kunnen worden. Dat is geen sinecure – vraag het maar aan een gemiddelde PvdA-er of VVD-er in ons land: die worstelen al met de schijn van betrouwbaarheid in de slechts korte periode dat een verkiezingscampagne in Nederland duurt. Nee, de eisen aan een USA-presidentskandidaat zijn bepaald geen sinecure.

  Je kunt het Donald Trump dus niet bepaald kwalijk nemen dat zijn toch al radicale standpunten enigszins gechargeerd worden. Moslims apart registreren? Dat is simpelweg slimme voorzorg, en het zal uiteindelijk in de praktijk heus wel meevallen. Trouwens: de meeste Amerikanen zijn geen moslims, dus waar maken ze zich zorgen over?

  Het is alleen maar voor hun eigen veiligheid dat zulke uitzonderingen uiterlijk herkenbaar zijn. Een moslim kon tenslotte wel eens een bomgordel dragen, maar dan is het maar goed dat er een wet is die hem (ja, hem, want alle moslimvrouwen zijn seksslaven. Punt.) verplicht om zich als moslim herkenbaar te maken zodat iedereen weet dat-ie geen goeds in de zin heeft.

  Zucht. Komt er weer zo’n vooringenomen allesweter die zich journalist noemt. Een beetje de linkse landverraders die het liefst vandaag de VS nog aan IS uitleveren vertegenwoordigen. Meteen ook een Godwin in de discussie gooien, he? Want zo zijn ze. Hoe het registreren van Moslims verschilt ten opzichte van het registreren van het registreren van Joden door de Nazi’s? Ghe. Trump heeft het perfecte antwoord. Dat zal ze leren.

  “You tell me”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  23/11/2015 - 11:28 11:28

  Zie dan hoe Hip & Modern die Trump is, hij crowdsourcet zijn programma gewoon bij de media!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  23/11/2015 - 14:02 14:02

  “You tell me” is een slimme manier om als domme man toch antwoord te kunnen geven. Je kunt er namelijk helemaal niks mee. Z’n achterban ziet het als een journalist die afgeserveerd wordt voor het stellen van een domme vraag.
  Het merendeel zal toch geen idee hebben wat met die vraag überhaupt bedoeld werd.
  De Amerikanos beoordelen uitsluitend nog op uiterlijkheden als charisma en wie in discussies het Alpha-mannetje is.
  Die Trump heeft ben ik bang nog een goede kans ook. Toch hopen waarschijnlijk veel democraten dat hij de tegenstander van Clinton wordt. Hij is eenvoudig uit z’n tent te lokken en voor schut te zetten. Nu maar hopen dat uiteindelijk een merendeel van de kiezers dat ook in de gaten heeft.

  Møhammed Said al Sahaf
  23/11/2015 - 15:24 15:24
  E.R. Deoz
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  23/11/2015 - 16:20 16:20

  Heb je die recensies gezien? This is not the most luxurious classy wig you’re looking for.

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  23/11/2015 - 16:48 16:48

  Ja. Er zijn dus mensen die dat ding daadwerkelijk gekocht hebben.
  Vrede zij met hen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  E.R. Deoz
  24/11/2015 - 10:58 10:58

  Hmmm… dan loop ik toch nog liever met een vergiet op m’n hoofd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN