More

  RECENTE POSTS

  Vergeet AIDS, Covid-19 is het Nieuwe Homokanker

  Dat zegt niet alleen de grote Cypriotische profeet, maar ook een andere vertegenwoordiger van gods liefde op aarde: eerwaarde Ralph Drollinger.

  Ralph Drollinger (ja wij gniffelden ook), is dit zomaar een losgeslagen relidioot? Nee, dit de Trumpiaanse Talibaan, de man van Trumps bijbelklasje. In een blogpost met de titel Is God Judging America Today? leek Drollinger de schuld te geven van de coronapandemie aan verschillende groepen, waaronder degenen die “een neiging hebben tot lesbianisme en homoseksualiteit”.

  Later glibberde ons kakhoofd toch wat terug, zo had ie het niet bedoeld, want er zijn allemaal verschillende vormen van gods wraak. God is namelijk heel boos op boomknuffelaars, andersseksuelen en verdere verdorven geesten, allemaal uitschot. Maar coronalijers straft ie dan weer om een andere reden, niet zozeer omdat ze seksen zonder bijbelse goedkeuring. En verder is zijn god de goeiste.
  Achter de rug van de Commander in Chipito is het veilig blaten. Want voorlopig gaan Trump zijn approval ratings nog prima.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  27/03/2020 - 16:58 16:58

  Als God met Corona de ongelovigen wil straffen dan kan hij wel erg slecht mikken.
  In Zuid-Korea richtte hij een slachting aan onder een gristelijke sekte aldaar.
  Dichter bij huis zijn in NL de gristelijke gemeenten relatief zwaar getroffen.

  Boze tongen beweren dat dat te maken heeft met de neiging om meer in God te vertrouwen dan in de wetenschap en vooral steun bij elkaar te zoeken, in de kerk, met de deur dicht en dan zo hard zingen tot het spuug in de nek van je buurman zit.

  Ik zie het eerder als de wraak van Darwin.

  grotesnor
  27/03/2020 - 19:46 19:46
  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  grotesnor
  27/03/2020 - 20:27 20:27

  Zorro was eerder. En is waarschijnlijk niet de eerste maar wel honderden jaren ouder.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  27/03/2020 - 20:35 20:35

  Keizer Nero brandde half Rome plat. Hij wou zo graag bij de Goden horen zoals Julius en Augustus.

  Een stelletje cabaretiers stofte daarom een oud geloof af en verplaatste dit verhaal naar Judea. In Judea waren net alle aanwezige Joden verdreven (of gedood of bekeerd tot een gewenst geloof). Dat maakt fact checking lastig.

  Bismarck
  28/03/2020 - 00:31 00:31

  Je hoeft helemaal niet naar Ameristan om een relioot te vinden die wel weet dat Corona ligt aan Grefo-kindertjes die teveel van hun mooie spulletjes houden en teveel tijd verknoeien achter de computer.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  30/03/2020 - 13:09 13:09

  Die man heeft duidelijk door dat brainwashing het meest effectief begint bij een maagdelijk kinderbrein. De draadjes die je daar vroeg omlegt zijn -als de leeftijd des verstands is bereikt- het lastigst weer op hun juiste plek te krijgen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Bismarck
  05/04/2020 - 19:48 19:48

  Zei ik Zuid-Korea? Kom er maar in Zuid-Holland. Als Corona een straf van god is, dan moge wel duidelijk zijn wie hij ermee wil straffen: Streng gelovigen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN