More

  RECENTE POSTS

  Thierry Baudet: Nee = Nee! Meestal dan.

  Nee = nee! Aldus de nationale pianoliggende bandenplakker Thierry Baudet.

  Want het neekamp heeft met overweldigende meerderheid het raadgevend referendum gewonnen (raadgevend, we zetten het er voor de zekerheid nog maar even bij). En Nee = Nee volgens zowel Baudet als Geenstijl. Maar wat doet Mark Rutte nou? Die gaat zomaar instemmen met het vrij reizen tussen Oekraïne en Nederland! Maar wacht eens even! Daar hebben we geen nee voor gestemd! Nee = Nee! Punt! Over en sluiten! Klaar! Basta!

  En daar heeft Baudet natuurlijk volkomen gelijk in. Als een vrouw ‘nee’ zegt, bedoelt ze oo… Wat zegt u? Oh, vrouwen bedoelen met ‘nee’ gewoon ‘ja’? Hij had het over een raadgevend referendum? Oh sorry, dan lazen we even verkeerd.

  Want wanneer het om een vrouw gaat is Baudet opeens niet zo stellig meer dat Nee ook daadwerkelijk nee is. We hebben het hier immers over het “zwakke geslacht” en dan vindt Thierry opeens dat je een “NEE” van de vrouw in kwestie best met een stukje mannelijkheid naar demense toe mag ombuigen naar een “JA”:

  De realiteit is dat vrouwen niet met respect behandeld willen worden door hun sexpartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden

  En ook om Thierry Baudet moeten wij inmiddels een beetje grinniken, en daar vraagt hij natuurlijk zelf om. Meer gekkigheid met Thierry? Volg ons dan op Twitter voor meer meer van dit, maar dat mag ook op Facebook. Alleen wel eerst even onze Facebookpagina liken graag.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  loperover
  loperover
  11/04/2016 - 13:38 13:38

  Dus ehmmmm, wat is het nu Reet? Nee = Nee of is het Nee = Ja?

  Naar mijn idee is het twee keer Nee = Nee

  G®®†
  G®®†
  Antwoord aan  Reet
  11/04/2016 - 14:56 14:56

  Onduidelijk en overbodig.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  Antwoord aan  G®®†
  11/04/2016 - 17:03 17:03

  Waarom? Het is toch zo? Deze man is een proto verkrachter. Als hij zijn zin niet krijgt dan neemt hij het gewoon, wat gewoon verkrachting is.

  Kan je eigenlijk gewoon niet omheen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  11/04/2016 - 18:00 18:00

  ik wil een referendum over een Baudet-vrij Nederland.

  Hark
  Hark
  11/04/2016 - 23:47 23:47

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN