More

  RECENTE POSTS

  Telegraaf praat poep over Defensie deel 2

  Met gejuich werd hier in de bunker zojuist de post van de kokosmat geplukt, er was namelijk post van Defensie. Nee, we mogen helaas niet een testritje met de JSF komen maken, geen idee waarom niet overigens, neen, we kregen het langverwachte antwoord op ons Wob verzoek. He? Een wob verzoek aan defensie? Jullie zaten toch alleen Cition de strakke witte heupslip van het lijf te vragen? Neen. Herinnert u zich Roy Klopper nog? Inderdaad, dat was die nukubu sneue stukjestikker van de krant van Zwakker Nederland die een volstrekt kakartikel inleverde over Defensie en naaldbomen. Artikeltje hierrrr. Natuurlijk zal zijn yuppie Nuremberg defence zijn dat hij het voor de hypotheek deed. Maar dat is natuurlijk nog geen reden om gewoon volstrekte onzin in te leveren Roy. We hadden van Defensie nog het rapport zelf tegoed en ja, dat ligt nu ook voor ons. Zonder de bijlagen want Defensie en Retecool trekken daarin gezamenlijk op, informatie over de bunker is staatsgeheim.
  Overigens voor de oplettende lezers, inderdaad, september tot en met november, das buiten de beslistermijnen van de Wob. Dus gaat Retecool Juridisch juichend de komende drie weken op een tropisch eiland van de dwangsom zitten bier drinken en paprika sjips eten? Nee hoor, want Defensie was zo superrelaxed bij de behandeling van het verzoek dat we geen ingebrekestelling hoefden te zenden, de wet Dwangsom is om onwillige bestuursorganen te motiveren te beslissen en Defensie was enorm welwillend. Emailtje met een informele statusupdate is dan genoeg. Lezen jullie mee Cition? Zo kan het dus ook. Bij deze het rapport.

  Mocht Defensie overigens inmiddels besloten hebben om te gaan kappen dan hebben we, in ieder geval tot 20 december, hierna nog een suggestie wat er met die naaldbomen kan gebeuren. Kan Jeanine misschien nog zo’n extra Lockhead-Baksteen erbij kopen van de opbrengst.

  kerstboom-met-Ko

  En het gevraagde besluit, let u even op? Hoeveel November?

  besluit defensie

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  18/11/2014 - 10:53 10:53

  Goede post, hoewel poep praten juist helemaal bon ton is tegenwoordig. We leven in een poep-tijdperk! Met poep mannetjes en poep vrouwtjes die in poephuisjes wonen die het liefst hun buren onder smeren, met zelf gefabriceerde POEP natuurlijk! In dat licht is deze post dan ook enigszins teleurstellend. FTW: POEP!!

  Ome Mc
  Lid
  18/11/2014 - 12:33 12:33

  Kunnen we niet gewoon collectief besluiten de Telegraaf geen krant meer te noemen. Ze voldoen m.i. niet aan de criteria om als volwaardig journalistiek medium beschouwt te worden, dus het minste wat we kunnen doen is ze ook betitelen als roddelblaadje, rioolpers of wat ook de beste kwalificatie is voor dat stuk wc-papier met overbodige inkt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN