Kunstenaar Elian uit Argentinië maakt graffiti, maar niet zoals je gewend bent. Zin muralis zijn grafische juweeltjes, waar geen streep te veel in zit.

De in 1988 in Córdoba, Argentinië geboren kunstenaar maakt murals die er uit zien alsof hij met een hele dikke marker een paar krassen op een gebouw heeft gezet, of er een pot verf over heen heeft gegooid. In de meeste gevallen overigens in snoeiharde primaire kleuren. Dat klinkt heersend, maar je moet het eigenlijk gewoon zien. Vandaar hieronder voor jullie en ons plezier een lading intens hard heersende kunstwerken van Elian. Check ook even zijn kunstwerk “Exercise Of Anamorphosis #2” dat hij vorige week voor het kunstfestival “the Crystal Ship” in Oostende heeft gemaakt en waar je dus in een uurtje of twee gewoon naartoe kunt rijden. Sowieso is dat festival de moeite waard, want door de hele stad zijn schitterende kunstwerken en murals te zien.

elian_artmosphere_1

elian_rhythm_tucuman_1

1 FINAL - Public Essay of Opacity

Elian_CCEC

Elian-Chali-BA-ARG-Cuerpo-.....-3

tumblr_o50zqo0vMp1qz6f9yo3_1280

elian-bien-urbain-1

Elian-Chali-BA-ARG-Cuerpo-.....-1

0 Heavy Distribution_Elian

imgres

tumblr_o50zqo0vMp1qz6f9yo2_1280

elian-perth-1

seth_elian_cordoba_argentina-1

Elian_CBA3Hi

tumblr_mgj54iBcNt1qd8br9o1_1280

Point of contact 3

tumblr_o50zqo0vMp1qz6f9yo1_1280

Murals heersen, zoals deze murals van de Franse artiest Levalet, of deze gigantische murals van Etam Cru uit Polen. Meer murals, volg ons dan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties