More

  RECENTE POSTS

  Stierenstront verandert je trillingsfrequentie

  Trudy de Ruyter is therapeute voor mens en dier en dierentolk. Ze heeft verschillende healing-processen voor mensen en dieren, betaalde knuffelsessies en vooroordeelbestrijder op het gebied van stieren! Want stieren, mensen, die zijn liev. Dat wisten jullie niet, dat wisten wij niet, maar dat kan Trudy ons leren (uiteraard wel tegen vooruitbetaling).

  Wat biedt Trudy ons namelijk? Nou bijvoorbeeld Mens-Dier therapie. Als dierentolk kan ze jou namelijk vertellen wat het dier zegt en waar het op blokkeert. Kan ze overigens ook voor jou – en dat kan zelfs telefonisch (met een foto) – je dier genezen. Voor €40,- per uur, gerekend per kwartier, gaat ze dan in gesprek met jou en/of met het dier.

  Ik zoek de basale oorzaak van de blokkade en dat is een gebeurtenis die heeft plaatsgevonden in de eerste 7 levensjaren. Alles wat in de jaren daarna is gebeurd, is van secundair belang.

  Ah, dat is tof. Op je 18e je benen kwijtgeraakt in een auto-ongeluk? Secundair belang. Geloof Trudy nou maar, want de dieren zeggen het. Mocht je dier overigens een probleem hebben dan doet Trudy graag 5D-healings voor je, hoor. Eventueel met een foto op afstand, voor €10,- per kwartier. Wat doet Trudy daar dan voor? Nou. Ehm. Niets. Nee, dat is niet ons cynisme, dat zegt ze gewoon zelf:

  Jarenlang heb ik geprobeerd door allerlei cursussen te volgen, boeken te lezen, te mediteren enz. om te bereiken hetgeen ik niet heb kunnen bereiken: het genezen van dieren.Tot nu toe was dat zo maar er is iets veranderd: door niets meer te proberen maar door alleen maar te ZIJN kunnen de dingen gebeuren die bedoeld zijn te gebeuren.

  Met dieren communiceren op afstand is ook heel logisch… alles draait om de trillingsfrequentie. En weet je wat als geen ander helpt met het optimaliseren van je trillingsfrequentie? Runderen!

  Heel goed zijn de runderen met problemen als:
  – niet in je kracht staan
  – angstig zijn, angsten hebben
  – door een moeilijke periode in je leven gaan
  moeite hebben om de zin van het leven te ontdekken

  In dat kader adverteert Trudy vanaf vandaag een nieuwe dienst: stil zijn met stieren. Het is werkelijk een geniaal concept: om je trillingsfrequentie (sssst!) aan te passen ben je gewoon een uur (sssst!) stil tussen haar stieren terwijl zij niets anders doet dan normaal. Dat kost dan €10 en dan komt alles goed. Nee, nee! Dat trillende gevoel in uw voorhoofdader is gewoon uw trillingsfrequentie, blijf nou even stil! Dat is dan €14 alstublieft. We vinden het fijn als u uw ervaringen in de comments wilt mededelen en zullen, indien mogelijk, daarop reageren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  30/12/2015 - 15:34 15:34

  Maar, hoe kom je het dichtst bij runderen? Volgens mij door ze op te eten. Daar moet je frequentie (of whatever) toch veel meer van veranderen? OMGWTFBBQ iemand?

  grotesnor
  30/12/2015 - 15:56 15:56

  Ik ben vanochtend weer eens in de kracht gaan staan en dat heeft heel wat trillingsfrequenties opgeleverd.

  Alpha Kenny Wun
  30/12/2015 - 16:48 16:48

  Webzijde lijkt al een tijdje niet meer up to date, maar toch.
  Dit is er weer eentje waarvan sommigen gaan zeggen dat wij niet mogen spotten met debieltjes, maar die mij qua beterschap verkopen nogal aan de fratsen van de betere kwakzalvers doet denken.

  Euh – “Net zoals bij iedere arts en therapeut is ook bij deze behandeling
  nooit te garanderen dat genezing zal plaatsvinden.”

  Bismarck
  31/12/2015 - 13:13 13:13

  “moeite hebben om de zin van het leven te ontdekken”

  Die domme runderen toch. Realiseren ze zich niet dat ze de bijzonder belangrijke taak hebben om uiteindelijk mals op mijn bordje (of een OMGWTFBBQ) te belanden? Alleen dat doel al zou toch voldoende zinvolle invulling aan hun leven moeten geven?

  behanger
  Beheerder
  01/01/2016 - 14:12 14:12

  Maar wat trilt er dan? En hoevaak? En is dat getal uitgedrukt in trillingen per seconde, of in een andere tijdseenheid?

  behanger
  Beheerder
  02/01/2016 - 18:19 18:19

  Je moet de koe dan wel binnenlaten, natuurlijk.
  https://www.youtube.com/watch?v=M5H7uMq3mS8&feature=youtu.be

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN