More

  RECENTE POSTS

  Serveert Halina Reijn u binnenkort een kopje koffie met een happy end?

  Zoals u allemaal niet weet, vertrekt ‘trillend eendje’ Halina Reijn binnenkort naar Londen om daar iets met een toneelstuk ofzo te gaan doen.

  Tenminste dat wil ze ons doen geloven. Aan het eind van de zomer (en dat is dus al ‘over een paar maanden‘) verlaat ze het ‘door toeristen gedomineerde’ Amsterdam en emigreert ze voor langere tijd naar de andere kant van Het Kanaal. Een onoverbrugbare afstand zoals u weet, want je vliegt helemaal niet in een klein uurtje die kant op. Laat staan terug.

  Zodra de zomer ten einde is, moet ik mij opmaken voor een lang verblijf in het buitenland. Nog een paar maanden, dan ben ik verdwenen. Een nieuwe start, daar waar niemand mij kent en ik mezelf opnieuw moet uitvinden.

  Goed. Een nieuwe start dus. Ergens waar niemand haar kent. Want dan kan ze lekker anoniem zijn. En anoniem zijn zuigt is fijn. Want als je anoniem bent kun je ‘beter pijpen afspreken met mannen’. En waar in Londen spreek je dan af? Natuurlijk in het binnenkort te openen Fellatio Cafe. Vanaf 5 december 2016 mag OK-Mama Halina daar heerlijk anoniem, onder de koffietafel, de mannen een happy end gaan bezorgen! En zoals we net al aangaven is het heel erg fijn dat ze zo lekker onbekend is daar. Want daar krijgen mannen een stijve plassert van.

  Bekendheid is impotent makend voor mannen. Daarom is het voor mij beter in het buitenland, en daar ga ik nu godzijdank langere tijd naartoe.

  Wij zijn ook heel blij dat Halina gaat en wensen haar heel veel plezier met haar nieuwe uitdaging!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  jihadlover
  jihadlover
  Lid
  08/08/2016 - 13:36 13:36

  Het feit dat “La Reijn” in Nederland blijkbaar niet aan haar gerief kan komen is ofwel een groot compliment aan de smaak van Nederlandse mannen en de aantrekkelijkheid van Nederlandse vrouwen, ofwel het bewijs dat ze standaard in niet bepaald de meest potente kringen van Nederland verkeert. Daarmee wil ik overigens uiteraard niets suggeren over het zelfbenoemde intellectuele media- en kunstwereldje.

  Ome Mc
  Lid
  08/08/2016 - 14:11 14:11

  Ze heeft gewoon te weinig contact met Retecool. Dijkie zou d’r doen..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN