More

  RECENTE POSTS

  SCOTLAND VOTED TO STAY, YOU WITLESS FUCKING COCKSPLAT!

  De Schotten. Altijd al een dwars volk geweest, dat de Romeinse keizer Hadrianus er al toe dreef een muur neer te zetten zodat de Picten niet meer te pas en te onpas de boel kwamen slopen.

  Ook een deel van de Kelten was Schots, en wel het deel dat blauwgeverfd en butt fucking nekkid het slagveld op kwam denderen om de ongetwijfeld verbijsterde vijand hun zwaaiende lul te laten zien alvoor ze diezelfde vijand met een bijl, een stupide groot zwaard of iets anders hards en lomps dat toevallig in de buurt lag de schedel insloegen. Terwijl er ondertussen een gast gewikkeld in zo’n deken die je opa op de achterbank van zijn Opel Ascona had liggen op een soort van helse blaasbalg blokfluit staat te blazen. Een knokpartijtje om het een of het andere draaien ze in Schotland hun hand niet voor om, dat noemen ze dinsdag.

  De Opel Ascona van Opa. Rook naar natte hond en kwam nooit boven de 80 uit.
  De Opel Ascona van Opa. Rook naar natte hond en kwam nooit boven de 80 uit.

  Door een aantal onfortuinlijke incidenten zijn de Schotten compleet tegen hun wil het Verenigd Koninkrijk in gefrommeld. Super kut natuurlijk, want Engelsen zijn stom en in Wales neuken ze schapen. Eigenlijk willen de Schotten maar een ding enorm graag; vrijheid. En dan met rust gelaten worden om ergens in de Highlands met bomen te gooien en een soort smerige vleesbrinta in schapenmaag te te eten.

  Vleesbrinta in schapenmaag
  Vleesbrinta in schapenmaag

  En die vrijheid gunnen wij, van jouw extraspeciale Retecool, de Schotten enorm. Omdat die arme drommels het ook niet makkelijk hebben met ze allen. Helemaal niet nu ze voor de tweede keer in twee jaar tijd genaaid zijn door de Engelsen. Moesten ze eerst perse bij het VK blijven omdat ze anders uit de EU getrapt zouden worden en stemden ze na enorm veel bangmakerij van de Engelsen tegen onafhankelijkheid, moeten ze een tijdje later toch uit de EU, want #brexit. Iedereen kapot pissig in Schotland. En terecht.

  De Retecool redactie staat vanaf vandaag als een kapot dronken, verwensingen werpende en in kilt gehulde 14 koppige clan achter Schotland. Omdat munchie box. Omdat Irnbru. Omdat Monster van Loch Ness. Omdat fuck you Nigel Farage en de tyfus voor je Boris Johnson.

  Alba gu bràth

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  29/06/2016 - 11:31 11:31

  “De Opel Ascona van Opa”
  De Opa van Meneer de Greef heette Herr von Greef zeker.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/06/2016 - 22:46 22:46

  Die muur kunnen ze opnieuw bouwen als Schotland in de EU blijft en al die vluchtelingen het oweggetje naar Engeland gevonden hebben.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  30/06/2016 - 10:50 10:50

  Oi! Dat is wel een Vauxhall ja! Jullie continentalen moeten niet denken dat jullie zo maar eventjes een auto bij de Engelsen kunnen updringen. Tijd voor een referendum! #LEAVE or #STAY in General Motors :P.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN