More

  RECENTE POSTS

  “Dit is waarom Brexit niet gaat lukken”

  Brexit. Het komt nog wel eens in het nieuws. Wellicht heeft u er iets over meegekregen. Nu hebben vorige week de Europese lijers aan Tante May een nieuwe herverlenging gegeven tot eind oktober. En dan moet Rottemetandjesplaat eindelijk uit de EU opzoutemieteren.

  Velen vergelijken Theresa May met Margaret Thatcher. Nu gaat die vergelijking wat mank, want Thatcher werd “The Iron Lady” genoemd. Dat terwijl Theresa May op z’n best, en alleen met een flinke dot inbeeldingsvermogen, een roestig spiraaltje belichaamd.

  En dan gaat ook nog eens Brexit simpelweg niet lukken, althans, niet zoals men het wil. En dat ligt niet aan de Iron Lady maar aan de Iron Triangle.

  Voor ieder project moet gekozen worden voor een mix van die drie hoeken, maar alle drie tegelijk is niet mogelijk. Maximaal 2 kun je volledig halen. Goed en snel, maar dan wordt het duur, goed en goedkoop duurt langer, snel en goedkoop levert Conimex op.

  RussInCheshire schreef dat veel uitgebreider en beter op, dus we volstaan met een linkje naar z’n artikel. Nu helpt het niet mee dat het Britse parlement nogal last heeft van Maorijnisme (NEE, TEGEN, ALLES IS KUT, WEG ERMEE) maar wat beloofd is gaat in ieder geval niet geleverd kunnen worden en die realiteit moeten ze onder ogen zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  18/04/2019 - 14:01 14:01

  Maar lang duurt het toch al, dus dan kunnen we gewoon die andere twee kiezen, niet?

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Flepz0r
  18/04/2019 - 18:47 18:47

  Je moet eens weten hoe hard werken het is als je drie jaar NO roept.
  The nose have it!

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  18/04/2019 - 23:10 23:10

  Eyes to the right, nose to the left
  Eyes to the right, nose to the left
  Now jump!

  Bismarck
  18/04/2019 - 20:25 20:25

  “Dat terwijl Theresa May op z’n best, en alleen met een flinke dot inbeeldingsvermogen, een roestig spiraaltje belichaamd.”
  Jij verveeld je zeker ook?

  “Maorijnisme (NEE, TEGEN, ALLES IS KUT, WEG ERMEE)”
  Klinkt meer als Adolf Wilderisme. Oh wacht Geert met Hitler contamineren mag niet natuurlijk. Maar Marijnissen met Mao is geen probleem zeker?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  23/04/2019 - 11:13 11:13

  Een misinterpretatie van “schedule” is dat het puur om doorlooptijd gaat. Efficiëntie heeft echter een even groot aandeel en het is het product van de 2, niet de som. (Bij efficiëntie nul gaat de doorlooptijd naar oneindig).
  Dat is waar het bij de Brexit mis ging. Er waren aan GB zijde geen experts die de (best wel ruime) tijd nuttig gebruikten. Deels omdat de politiek dit verzuimde; deels omdat iemand met kennis van zaken geen zin heeft het land naar de verdoemenis te helpen.

  Verder een prima analyse, maar voor het grote publiek alweer ver voorbij de concentratie-spanne.
  Als een boulevardkrantje e.e.a. nou eens lekker vet maar eenvoudig publiceerde zou het nog wel overkomen, maar dat is niet in het belang van Rupert Murdoch en Co.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN