More

  RECENTE POSTS

  Retepoll: Forum- of Plopsaland?

  Sprookjes, we zijn er dol op. Wie smult er niet van De Homogenezing, Alle Journalisten zijn Tuig van de Richel, de Oranje Leeuwen en, meest recentelijk, Forumland?

  Bij een Forum en Democratie wil je uiteraard niet de discussie aan hoeven gaan met andersdenkenden, dus verlang je naar een eigen Baudetopia. Waar gaat de verwerkelijking van het Avondland dan wel niet komen? Wordt de Doggerbank opgespoten, wordt het een apartheid zoals Israël en komt Keizer Thierríe op de Florijn? Of wordt het een themapark net als Plopsaland, voor en door kabouters, waar buitenstaanders zich tegen betaling mogen vergapen en vermaken?

  Laat RC het Ware Baken zijn in deze verwarrende tijden. We brengen de discussie terug tot één simpele keuze:

  Forum- of Plopsaland?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...

  Aanvullende vergezichten kan je kwijt in de reacties, of geef het fysieke kijkvorm voor a.s. vrijdag.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  06/06/2021 - 12:50 12:50

  Ken sherry niet gewoon een stuk Groenland te leen krijgen van Denemarken? Klein percentage afdragen en voor de rest lekker soeverein, kunnen al die debielen die roepen dat ze gaan emigreren (GA DAN) ook echt wieberen en kunnen ze sherry kronen tot koning van forumland.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Flepz0r
  06/06/2021 - 12:51 12:51

  Plus als is daar grootste gedeelte van het jaar toch wit

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  07/06/2021 - 15:33 15:33

  Volgens de FvD site gaat het de komende tijd kouder worden. Dan hebben ze straks op Groenland wel wat uit te leggen als de boel smelt en het echt een groen land gaat worden.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Flepz0r
  07/06/2021 - 19:35 19:35

  Het moest Groningen worden toch? Bijna hetzelfde, maar wel met duidelijk minder Denen, en iets minder ijsberen.
  https://www.ad.nl/groningen/baudet-wil-eigen-provincie-voor-forum-mensen-en-heeft-een-oogje-op-groningen~a17455e1/

  Dat was overigens nog voor de meest recente splitsing, dus als je toen direct je spullen had gepakt had je een week later weer moeten beslissen of je nou naar de andere helft van de provincie moest verkassen.

  De uitspraak “Er zijn twaalf grote partijen in Nederland, er zijn twaalf provincies. Cluster dat een beetje en na tien jaar zien we wier gelijk had.” blijft overigens een pareltje. Niet alleen omdat ik niet weet hoe hij telt om tot twaalf grote partijen te komen, of omdat hij graag het land op wil splitsen op basis van partijen die een maand daarvoor nog nauwelijks bestonden, maar vooral omdat hij verwacht dat je binnen tien jaar niet alleen al klaar bent met verhuizen maar ook al duidelijk het gelijk van de ene of andere politieke stroming ziet. Als het zo makkelijk was hoefden we niet te stemmen.

  Laatst bewerkt op 2 jaren geleden door Weirdoinventor
  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Flepz0r
  08/06/2021 - 08:54 08:54

  Op Groenland groeit geen lavendel.

  Vampiric Demon
  07/06/2021 - 11:40 11:40

  Een eigen land? Wellicht is dat oude plan voor westralië enkele honderden kilometers uit de kust nog levensvatbaar? Doen we er een platform bij zodat ze nieuwe ideeën kunnen aanboren en onderling kunnen vissen naar complimenten.

  Hé ga naar Wappieland
  Weklom allemaal
  Ja, ga naar Wappieland
  Met energie voor allemaal!
  

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/06/2021 - 13:41 13:41

  Forumland natuurlijk….
  NL hobbelt met alles een paar jaar achter de VS aan. Kwestie van tijd dus. Hetzelfde soort kort-door-de-bocht-mongolen dat Trump adoreert, hangt hier aan Baudet’s lippen. “Wij zijn geweldig en hullie zijn Kut! Iedereen die het daar niet mee eens is kan optiefen. Alles wat niet in m’n straatje past is gelogen en pure laster door de linkse kerk.” Je moet alleen hopen dat je de vrije nieuwsgaring volledig onderdrukt hebt voordat de leugens onweerlegbaar verworpen worden. Trump is dat niet gelukt; de corona-crises viel niet te down-playen (hoewel een come-back niet uitgesloten is; kiezers zijn goudvissen qua geheugen).

  Baudet lijkt slimmer dan Wilders wat betreft het uitzoeken van discipelen. Minder domme ja-knikkers (dat scheelt negatieve pers van brievenbuspissers en vrouwenmeppers) maar omdat hij net als Trump z’n megalomane ijdelheid niet afdoende kan onderdrukken raakt hij die onderdanen telkens weer kwijt. Hij zal op zoek moeten naar volgelingen die het puur voor de macht en het geld doen. Die Forum statuur geven en een oogje(oortje) dichtknijpen voor Thierry’s extremistisch geblaat.
  Als dat lukt en hij weet een commerciële omroep voor zich te winnen, ligt Forumland binnen handbereik.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/06/2021 - 15:42 15:42

  Bij wijze van vooronderzoek even op
  https://www.fvd.nl/standpunten
  gekeken.

  Wat een ongelofelijk doorzichtig verhaal zeg.
  Meer dan 50% van het stemvee is klootjesvolk.
  Wat vindt het klootjesvolk niet leuk?
  Kun je daar een ander de schuld van geven? Doe dat dan.
  Lukt dat niet, ontken dan simpelweg het probleem.
  Klaar. Zetels voor het oprapen… zolang je maar harder schreeuwt dan die andere populistische opportunisten.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/06/2021 - 16:25 16:25

  Had tot dusverre geen behoefte om daar te gaan kijken. Maar nu even gedaan en wat een simplistische pagina is dat. Meerdere keren hetzelfde (grappig: NPO onder “democratie” laten vallen en dat willen beknotten naar oa 2 zenders). Zo maakten we op de lagere school in de jaren 1970 een schoolkrantje.
  De eerste pagina die naar lavendel stinkt.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  07/06/2021 - 17:02 17:02

  Onder het mom van vrijheid proberen ieder tegengeluid de kop in te drukken. Klinkt tegenstrijdig en dat is het ook, maar het gaat erin als koek.
  Patriottische staatstelevisie die constant het wij/zij beeld versterkt waarbij wij uiteraard de good guys zijn. “Zij” zijn eenvoudigweg iedereen die het niet met ons eens is of waar we liever niets mee te maken hebben. Dat begint met “de Linkse kerk” en “de Islam”, maar zal al snel uitgebreid worden naar alles en iedereen die de FvD-machtsbasis bedreigt.
  Waarom 2 netten? Simpel. Ned-1 zet zich constant af tegen alles en iedereen. Wie toch af en toe een positief ontspannen geluid wil horen schakelt naar Ned-2, waar een docu over de successen van de Gouden Eeuw gevolgd wordt door een leuke quiz waar blanke BN-ers het opnemen tegen allochtonen. Haha, domme Achmed weet niet eens wie Swiebertje was.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  08/06/2021 - 08:58 08:58

  Nou, dus dat dus.

  Quintana
  Lid
  07/06/2021 - 17:59 17:59

  Het vierde rijk

  Weirdoinventor
  Lid
  07/06/2021 - 19:30 19:30

  Ik stem al jaren Plopsa. Gert, doe er wat aan!

  Fierce Gentleman
  07/06/2021 - 21:39 21:39

  Op Sint-Helena is ‘n tijdje geleden ‘n plaatsje vrijgekomen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN