More

  RECENTE POSTS

  Foto Fuck Vrijdag Aankondiging: Hoe ziet Forumland er uit?

  In de Forumgelederen speelt men al langere tijd met het idee van een eigen ‘zuil’. Baudet zelf gaf pas geleden nog een nieuw aanzetje toen hij aangaf een eigen cryptomunt ook wel te zien zitten. Al die zaken komen steeds nadrukkelijker bij elkaar: Baudet wil een eigen munt, datingapp en scholen, zo schrijft het AD.

  Maar hoe gaat zo’n safespace voor het eigen kartel er nu precies uitzien? De uil van Minerva die kinderen de uitnodiging voor hun eerste schooljaar komt brengen? Iedereen een Aurora Borealis in de keuken? (In deze tijd van het jaar?)

  U voelt hem al een beetje aankomen: het is tijd om die fotoshopvoertuigen uit de schuur te halen. We gaan komende vrijdag onze artist impressions van Forumland laten zien.

  De opdracht is dus duidelijk: Foto Fuck een impressie van Forumland.

  Post uw bijdrage aanstaande vrijdag in het daarvoor bedoelde topic. Degene met de meeste plusjes wint, en krijgt dan zeker geen shirt, maar wel eeuwige roem. De vertrouwde stickers en Kris’ zegel vindt u daar.

  En de uitslag van de vorige keer? Toen ging u aan de slag met Duitse Games. Met de redactie wederom buiten mededinging won Vampiric Demon, met zijn Fressenspiel. Gefeliciteerd Vampiric!.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  05/06/2021 - 11:00 11:00

  Serveervoorstel:

  forumland.jpg
  Apekut
  Apekut
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  07/06/2021 - 11:51 11:51

  Ik zie er toch wel minstens twee die hun ariërdiploma niet zullen halen hoor. Misschien kan je die nog effe opbleken in fotoshop…

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/06/2021 - 11:27 11:27

  Daar hoef je weinig aan te fotofucken… Ga gewoon een paar honderd jaar terug in de tijd. Alles wat Nederlandsch spreekt is van ons, dus Vlaanderen ook. Forum gelooft niet in global warming dus de dijken kunnen wel weg. OK, meer dan de helft is onder water gelopen, maar aangezien het grootste deel van de bevolking de Corona-blaf niet overleefd heeft, is ruimte niet echt een issue meer. Ben benieuwd waar die 14 kerncentrales neergezet gaan worden en wie ze gaat leveren. Nu Forum ons uit de EU gehaald heeft en ruzie met bijna iedereen maakt zullen die wel Russisch worden.

  oude-kaart-der-nu-vereenigde-nederlanden-tirion-c1740.jpg
  Weirdoinventor
  Lid
  14/06/2021 - 16:10 16:10

  O ja, ik was alweer vergeten dat we dit gingen doen.

  En Reet blijkbaar ook.

  pedigree
  pedigree
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  18/11/2021 - 23:01 23:01

  Hoei! dus ik heb niet voor niets m’n password opgeduikeld en kan dus gewoon nog kans maken?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN