More

  RECENTE POSTS

  Retecool Teleshopping: Auraspray

  Goedemiddag deze mooie fijne middag lieve mensen. Welkom bij Retecool Teleshopping. Vandaag hebben we weer een schitterend product voor jullie geselecteerd, waar iedereen iets kan.

  We hebben namelijk de hand weten te leggen op een voorraad Auraspray Maria. Ja, jullie lezen het goed: niet zomaar auraspray, neen! AURASPRAY MARIA EN Z’N MOEDER! Echt waar. Deze spray is werkelijk overal goed voor en bestaat uit Rozemarijn, Cypres, Wierook, Koriander en Marjolein. Maar vergis je niet hoor, de werking van deze kruiden is werkelijk overweldigend: Maria de Moeder spray olie is een olie die je laat ervaren dat we allemaal goed zijn zoals we zijn. Ondanks al je tekortkomingen wordt je geaccepteerd en mag je ontspannen bij onze Moeder. Die houdt van ons ondanks alles. Zij ontspant je en geeft je geborgenheid. In een flesje zit 50ml en dat flesje is nu inde aanbieding voor slechts €16,50! Ja, 16,50 voor 50ml Auraspray van Maria en z’n moeder! Dat is toch een koopje!

  Mocht deze auraspray maria en z’n moeder je overigens niet helpen voor van alles en nog wat, dan hebben we nog tientallen andere aurasprays in de aanbieding hoor. Echt, voor elk wat wils en allemaal voor het zachte prijsje van €16,50. En kijk gerust verder rond in onze webshop, we hebben honderden andere artikelen waarmee we je spirituele eigen ik lekker in z’n kracht kunnen laten staan.

  Oh joy! Van New Age Kwakzalverij kunnen wij geen genoeg krijgen, zoals stralingsstickers die niet werken,  of stierenstront die je stralingsfrequentie verandert. Maar pas wel op, want je zit zo in de bak. Ons via straling de moeder verwensen kan op Twitter, en mag ook op Facebook, maar dan wel nadat je onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  07/04/2016 - 18:04 18:04

  “Met de geurfrequentie Faalangst als geuranker zal alles wat moeilijk is makkelijker worden!”

  (ik las geurkanker, dat komt door dislectie, maar daar is geen geur tegen)

  grotesnor
  08/04/2016 - 00:43 00:43

  Zakje bergkristal oplaad steentjes 100 gram
  […] Geleverd in een mooi organza zakje met uitleg.
  (zonder lieveheersbeestjes)

  Godzijdank zonder lieveheersbeestjes!

  Jayv
  Jayv
  08/04/2016 - 08:31 08:31

  Dafuq zijn geurfrequenties? Ruikt het dan 100.2MHz?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Jayv
  08/04/2016 - 13:03 13:03

  Geuren zijn kleine moleculen. Moleculen zijn massa. Massa is energie (E=mc2). energie kan in de vorm van fotonen; fotonen zijn golven en golven hebben een frequentie.
  Vandaar dus.
  Verrassend genoeg zijn de geuren zo gekozen dat er geen frequenties tussen de 90 en 110 MHz uitgezonden worden. Het spul stoort dus niet op de radio; dat scheelt weer.
  Voor je WIFI verbinding durf ik geen garanties te geven; Spuit het spul dus maar liever niet in de richting van je Router.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/04/2016 - 12:55 12:55

  De Auraspray “Bescherming” schijnt niet zo lekker te beschermen tegen oplichterij door kwakzalvers.

  Notenhoutenladenkastje, hard met een gouden randje
  08/04/2016 - 17:51 17:51

  Dat idee hebben ze gejat vanJanosh:

  http://www.byjanosh.com/nl/energy-spray-breakthrough.html

  “De Energy Sprays zijn speciaal ontwikkeld voor snel en makkelijk gebruik. Ze activeren frequenties in het auraveld rondom het lichaam en beschermen je tegen vervuilende energieën. De sprays helpen je bovendien om processen die eerder zijn opgestart, langere tijd gaande te houden. Ook goed te gebruiken om de energie in elke gewenste ruimte om te zetten.”

  Wel even goed in je auraveld sprayen, niet er naast:

  “Houd de spray boven het hoofd en sluit je ogen. Spray in rondjes 4 tot 5 keer in het auraveld. Houd je adem een paar seconden vast terwijl je dit doet en voel hoe de frequentie in jou verandert.”

  Brrrr…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN