More

  RECENTE POSTS

  ReteCoaching: RinTske – Where the magic happens

  Niet altijd, maar ‘over het algemeen’, controleren paradigma’s zo ongeveer alles wat je doet in je leven. Toen Reet bezorgd rondstampte en mompelde “Ouwe Retrorukkers, we zitten als redactie helemaal vast”, was het dan ook direct duidelijk: we hebben een coach nodig. Niemand durfde het te zeggen, maar Jake’s paradigma’s moesten nodig ge-reset worden, en ook Meneer van Dale mocht wel eens een keer flink uit en aangezet worden.

  “Pas op, Rintske past niet in een hokje”, moesten we Reet waarschuwen. Ze is namelijk multipreneur en daar heeft ze zich al vaak genoeg voor moet verontschuldigen. Dat moet je altijd even subtiel brengen bij die Rotterdammers, anders gaat het mis. Terwijl de jongen ook gewoon multipreneur is, zonder daar ooit het begrip multipreneur aan te hebben gehangen. Als we de hele redactie dat besef konden bijbrengen, waren we al een heel eind, wisten we.

  Terrorisme en coaches

  Dat begint al bij het hele website gebeuren. “Goedverdoemme, is het nou die puntcom of puntenel“, hoorden we Toxteth tijdens het F5’en. Dat is dat stukje multipreneurschap waar de redactie naar toe moest werken, beseften we. Een training van binnenuit was, naast meer cowbell, het enige dat het team nog kon redden. Alleen zo zouden positieve resultaten niet uit kunnen blijven.

  De aanslagen in Brussel? Dat is dus noch ‘De Islam’, noch een achtergestelde positie, maar een kwestie van paradigma’s die bij die jongens niet gereset zijn. Er is eigenlijk niet tegenop te trainen en te coachen voor één RinTske, maar binnen de IT die hele zooi eens een flinke shutdown -r NOW geven is een goed begin. De IT is eigenlijk ook het Molenbeek van het bedrijfsleven, ziet u.

  “Is er beeld””, vraagt u, de audio- en videofucktools in de trillende handen. Oh, fokking yes er is beeld.

  Leest u op uw gemak de aantekeningen nog even na, terwijl de hele redactie een dagje aan het resetten is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Alpha Kenny Wun
  07/09/2016 - 17:59 17:59

  Laat Rintske eerst eens opzoeken wat paradigma nu daadwerkelijk betekent.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN