More

  RECENTE POSTS

  RC Hobby’s: Knikkeren Voor Gevorderden

  Welkom bij RC hobby’s! Hou je van hobby’s? Dan zit je bij jouw Retecool gebeiteld! Wij zijn hier dol op hobby’s! Hobby’s zijn heerlijk eenvoudig om te doen. Vaak heb je er dan ook niet veel voor nodig. Een stok, een stuk nylondraad en een haakje. Je kan vervolgens het hele weekend van huis. Of een fiets, het badpak van de Frau en hop! Met veertien man naast elkaar met een rotgang al spugend en neusleegblazend over de weg.

  Je kunt ook een Oldtimer kopen en dan op een parkeerplaats met andere mensen die een oldtimer hebben een beetje rondhangen. Voor hobby’s heb je niet veel nodig: het belangrijkste van het hebben van hobby is tenslotte dat je het hele weekend niet thuis bij je vrouw hoeft te zijn.

  Vandaag ontmoeten we Jelle. Jelle houdt van knikkers. Want knikkers zijn rond en ze rollen zo grappig. Daarom heeft Jelle er een heleboel. Zo gaat dat met hobby’s: daar weten mensen die last hebben van hobby’s alles van. Je moet deze uit blijven breiden anders denken ze thuis dat je die alleen maar hebt om het hele weekend van huis te zijn. Op het moment dat het thuisfront dáár lucht van krijgt, zijn de rapen gaar en vindt je de trieste restanten aangeboden op marktplaats.  Ik dwaal weer eens verschrikkelijk af: terug naar Jelle.

  Die heeft zoals gezegd veel knikkers en maakt daar über heersende knikkerbanen voor. Dat filmt hij en levert daar, als een echte sportcommentator, vakkundig commentaar bij. Voor deze film heeft hij dan ook dé kant en klare Knikkerbaan der Knikkerbanen gevonden. Het Klimduin in het prachtige Schoorl,  is 54 meter hoog en daar kun je prima met een emmertje en een schepje een perfecte knikkerbaan van maken. Jelle heeft dat dan ook gedaan. Want knikkers.

  Wilt u meer hobby’s? Kom dan regelmatig terug op Retecool. In de categorie “Beeld” vind je bijvoorbeeld alles van film tot fotografie, zolang het maar heerst (en dat doet het automagisch, want het staat op Retecool). Ons laten weten hoe gaaf je deze serie vindt kan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  05/04/2016 - 17:07 17:07

  Meer actie dan in F1! Go blue!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN