More

  RECENTE POSTS

  Toy Story 3 in Stop Motion

  Morgan McGrew en Mason McGrew hebben tijd over, heel erg veel tijd over. Zo veel tijd zelfs, dat ze al sinds 2011 (!) bezig zijn met het beeldje voor beeldje namaken van de Pixar animatiefilm Toy Story 3.

  In het echt dus wel te verstaan. Geen stukje door de computer gegenereerd beeld is er aan te pas gekomen. Inmiddels zijn de broers dus al ruim zeven jaar bezig met het te verstopmotionnen van Toy Story 3. Helaas zijn ze nog steeds niet klaar, maar ze hebben al wel genoeg beeld om er een fatsoenlijke trailer van in elkaar te zetten. De planning is overigens om de boel in 2019 eindelijk klaar te hebben, maar vooralsnog gooien vooral school en het nastreven van een carrière roet in het eten.

  Via de Facebookpagina Toy Story 3 In Real Life Project plaatsen de sympathieke heren zo af en toe een update, met wat foto- en filmmateriaal, waardoor je ook een aardig kijkje achter de schermen krijgt van dit mega-project. Nu maar hopen dat Disney niet over copyright gaat mekkeren, maar de heren gewoon een kneiter van een baan aanbiedt bij Pixar. Hieronder in ieder geval de trailer van Toy Story 3 IRL.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN