More

  RECENTE POSTS

  RC short: Nebula-75 – Episode One

  Nebula-75′ is een nieuw marionettendrama dat volledig is gemaakt tijdens de lockdown van 2020 met alleen bestaande poppen en materialen. Gefilmd in Supermarionation, volgt het de traditie van ‘Thunderbirds’.

  Nebula-75 toon de heldendaden van Commandant Ray Neptunus en de bemanning van het ruimteschip NEBULA-75 terwijl ze zich een weg banen door de sterren en vreemde werelden van het heelal.
  Hoewel teamleden van over de hele wereld op afstand hebben bijgedragen aan de pre- en postproductie, werd het geheel van de opnames voor NEBULA-75 uitgevoerd door een crew van drie die toevallig al samenwoonden in een kleine flat in Londen. Hun woonkamer werd omgetoverd tot een geïmproviseerde filmstudio – met boekenplanken, kartonnen dozen en andere huishoudelijke voorwerpen die het interieur van de show vormden. Deze flat was gelukkig ook de thuisbasis van veel van de poppen, rekwisieten en kostuums die in de loop van verschillende producties zijn verzameld.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  06/05/2020 - 10:05 10:05

  33 million miles (robotstem: 32 million) from Earth?! Dat is toch zeker ongeveer 10 keer zo ver als Neptunus, 5 of 6 ordes van grootte te weinig om bij andere sterren te komen! Wow wat een reis! Dat verklaart absoluut de langsflitsende sterren.

  (In dit geval is het waarschijnlijk express, past bij de charme van het medium. Maar wanneer een film als Prometheus het doet facepalm ik er altijd graag om.)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN