More

  RECENTE POSTS

  Proces Vetbaal – deel 1

  Daar komt Sylvia BloksmaEen nieuwe lay is leuk, maar wat is een nieuwe lay-out zonder kersverse legale stappen? Precies. NIKS. Dus zijn ze er. En wel van een oude bekende. Syl kwam al even langs begin dit jaar, maar achter de schermen is er intussen heel wat gebeurd.

  Zo heeft de afdeling Retecool Juridisch al een tijd lang een enerverende mailwisseling met die goeie ouwe lamantijn en werd ons zeer gewaardeerde redactielid Bas Taart alweer gebeld door de politie in Almelo, of hij dingen kon verwijderen die hij niet schreef op een site die niet van hem, maar van ome Reet is. Dit kon hij niet, want zweepslagen in de bunker bij topicide, u weet hoe dat gaat. Op het herhaaldelijk telefonisch melden aan oom agent dat hij onze helpdesk dan maar moet bellen, is tot nu toe geen gehoor gegeven. Edoch, voor uw vermaak hieronder deel één van ‘Proces Vetbaal’

  Geachte mevrouw Bloksma,

  Hedenmorgen verschenen voor mij, een der huisjuristen van Retecool, de heren Roth en Ringeling, hierna te noemen “clienten”. Zij verzochten mij u (hierna te noemen “het bokje”) te benaderen met onderhavig dringend verzoek, zo nodig sommatie.

  Beide heren zijn, danwel in persoon, danwel via facebook danwel via twitter danwel via Retecool.com danwel op andersoortige wijze door u in de afgelopen twee weken (opnieuw) herhaaldelijk benaderd. Beide heren wensen geen nader contact met u gezien de juridische complexiteit van voorliggende zaak waarin meerdere aangiftes spelen (uw aangifte met kenmerk PL05OE 2011116317-1 en aangifte van clienten met kenmerk PL133F 2011317347-1). Teneinde het juridisch speelveld kristalhelder te houden laten clienten dan ook via mij weten dat ze geenszins gediend zijn van enige vorm van contact. Door uw vasthoudendheid schrokken clienten zich namelijk een clownsneusje. Clienten merken uw herhaaldelijke geschriften en andere vormen van communicatie aan als kwetsend en/of bedreigend en/of lasterlijk en/of smadelijk en/of onwenselijk waarbij ze welhaast een aangifte op grond van artikel 285b WvSr overwegen.

  Verder blijft, ook wanneer u uw pogingen om contact te treden met clienten staakt en gestaakt zult houden edoch (onjuiste) informatie blijft verspreiden omtrent clienten en derden die met clienten in verband staan dan zal geenszins geschuwd worden dit middels een aangifte op grond van 261 WvSr en/of 262 WvSr tot een halt te brengen.

  Graag verneem ik namens clienten van u een bevestiging van uw gevolg aan opgemelde sommatie waarna clienten de zaak zullen laten rusten. Mocht u echter geenszins van zins zijn zulkse toezeggingen te doen dan zullen clienten zich beraden op nadere legale stappen en u daarna zonder verdere waarschuwing of ingebrekestelling in rechte betrekken.

  Onder voorbehoud van alle rechten en weren,

  Met vriendelijke groet,
  Namens RC Juridisch,
  Flepz0r

  From: sylvia bloksma [mailto:sylviabloksma@————]
  Sent: woensdag 12 februari 2014 17:31
  To: Flepz0r
  Subject: RE: sommatie

  Ik laat dit wel ff uitzoeken bij het jurisdisch loket flepz0r of dit mag jezelf een jurist mag noemen van een vuilspuiterijsite.

  From: sylvia bloksma [mailto:sylviabloksma@—————–]
  Sent: donderdag 13 februari 2014 13:05
  To: Flepz0r
  Subject: RE: sommatie

  Ik sta nog steeds op de site van retecool en op het internet. Ik heb al 5 teksten van hubert rõth en de fotoos doorgemaild naar de politie. En deze mail van jou frep0z die wordt eerst gecontroleerd door het jurisdisch loket. Als blijkt dat jij geen jurist ben en dit mailtje vals is breng ik het hoogst persoonlijk naar het politiebureau.

  Van: “Flepz0r”
  Verzonden: 14 februari 2014 08:38
  Aan: “‘sylvia bloksma'”
  Onderwerp: RE: sommatie

  Beste Sylvia,

  Ben net terug van een lange nachtdienst juristje spelen naar demense toe. Zie dat je flink wat mailtjes gestuurd hebt. Wellicht dat het aantal aangiftes wegens stalking dat je ontvangt zal dalen wanneer je zaken meer samenvat en in 1 mail zet in plaats van in een serie anderen, maar werk dat thuis even uit.

  Overigens ben ik jurist, en het mailtje is echt echt. Echt waar. Als een mailtje vals was dan had die wel gebeten, het mailtje ligt immers niet aan de ketting. Affijn. Ik ga zo de wereld even aan de binnenkant van m’n oogjes bekijken dus gelieve het juridisch loket verzoeken zachtjes de deur in te trappen zodat ze me niet wekken. Met een goeie pot sterke koffie wil ik dan best wel overleggen als ze de schade aan de deur vergoeden.

  Overigens kan ik al aanhalen dat het Openbaar Ministerie mijn handelwijze heeft betiteld als “walgelijk” voor de rechter. Maar dat was hier niet aan gerelateerd dus vertel dat vooral niet tegen het JL.

  Je wilt zoals herhaaldelijk gevraagd van het internet. De best aangewezen manier is je internetverbinding opzeggen. Stuur je me nog even je contractgegevens? We’ll be happy to oblige.

  Overigens even een pro-trolltip, wanneer je een jurist herverbetert, doe dat dan wel correct. Staat zo sneu anders. Wist je trouwens dat vandaag de enige dag in het jaar is dat je ongegeneerd over straat kunt lopen met een rode roos zonder dat je voor PvdA’er uitgemaakt wordt?

  Overigens, er staan nog een aantal vragen open op onderstaande lijst. Met name rond de bewijsvoering omtrent stalking en de 14 danwel 7 dagen termijn. Je had het overigens over buitenlandse sites. Nieuwsdump.be noemde je, maar verder? Ik zag namelijk ook deze link: http://web.archive.org/web/20111205031532/http://bastard-inc.nl/archives/409 . Maar die wil je begrijp ik dus niet verwijderd hebben?

  Mocht je overigens compromitterende foto’s hebben van heubort roti dan zie ik die graag, ik krijg nog geld van hem dus dan kunnen die joegoslaven dat even als pressiemiddel gebruiken.

  Als laatste nog een persoonlijke noot, mochten bij het JL nog goeie bestuursrecht en bestuursprocesrecht juristen zitten, laat ze even contact opnemen, we hebben een vacature openstaan.

  Groeten,
  Flepz0r

  p.s. trek je wel een warme jas aan? Het is nogal fris vanochtend! p.p.s. Overigens kreeg ik van de marketingafdeling nog de mededeling dat bij 5 aangiftes tegen RC je in aanmerking komt voor een gratis legalestappenteller!

  From: sylvia bloksma [mailto:sylviabloksma@—————-]
  Sent: vrijdag 14 februari 2014 9:28
  To: Flepz0r
  Subject: RE: sommatie

  Moet dit mailtje doorsturen naar de politie van het jurisdisch loket

  U begrijpt, het laatste mailtje wat u hier ziet verzond Sylvia – de vrouw die meer op een lamantijn lijkt dan een lamantijn – Bloksma op Valamantijnsdag. Stay tuned voor deel 2, binnenkort op uw Retecool.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  xaderp.
  Redacteur
  09/04/2014 - 15:52 15:52

  Lang leve Fleps!

  Møhammed Said al Sahaf
  09/04/2014 - 16:00 16:00

  Dat mailadres is vals, dat zie je in één oogopslag. Die streepjes kunnen die vetklep nimmer nooit afdekken.

  Apenkoning
  09/04/2014 - 16:04 16:04

  Geen kinderporno dit keer?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Apenkoning
  09/04/2014 - 16:15 16:15

  Nog niet!

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  11/04/2014 - 06:49 06:49

  We zijn wel de vuilspuiterijsites!

  Ome Mc
  Lid
  09/04/2014 - 16:13 16:13

  Wat romantisch!

  Møhammed Said al Sahaf
  09/04/2014 - 16:13 16:13

  “Wellicht dat het aantal aangiftes wegens stalking dat je ontvangt zal dalen wanneer je zaken meer samenvat en in 1 mail zet in plaats van in een serie anderen, maar werk dat thuis even uit”

  Typisch vrouwelijk. Dat krijg je dus ook wanneer je een nijdig wijf in de chat hebt, drukken ze normaal na elke halve zin al op enter, als ze pissig zijn hameren ze na elk derde woord op enter en in elke zes woorden zit minstens één nieuwe beschuldiging. Wat dat betreft zit er irl en online weinig verschil in.

  barq
  Lid
  09/04/2014 - 16:37 16:37

  Sepperdeflep, you’ve messed with the wrong redactie! Doorgestuurd naar zo2013, mis ik de overzichtelijkheid van die oude lay toch wel een beetje.

  L B
  L B
  Beheerder
  Antwoord aan  barq
  09/04/2014 - 17:55 17:55
  horrorneefje
  Lid
  09/04/2014 - 17:16 17:16

  Bij Bainca, Elroy, en Harry Aquablauw! Dit is een volwaardig lid van de Erectolo’s Galerij der Gekken aan ‘t worden. Moet je trouwens in je juridische correspondentie het OLO-nummer niet vermelden?

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  horrorneefje
  09/04/2014 - 19:23 19:23

  “En het reserve-olo-getal is 14”

  E.R. Deoz
  09/04/2014 - 18:39 18:39

  Dat ziet er toch gevaarlijk uit.

  Peace, Love and All that stuff
  10/04/2014 - 00:36 00:36

  Vuil kun je van afwassen. Een clownsneus kun je afdoen. Een lamantijn kun je met een grondige make over op een mens laten lijken. Maar domheid, daar is niets tegen opgewassen.

  @1nsula
  Lid
  10/04/2014 - 16:54 16:54

  Godallemachtig, is die *kuch* dame *kuch* nou nog bezig? Dat was indertijd bij DR al lachen/huilen en het gaat dus maar door, begrijp ik. Het is een slimmerikje. Benieuwd naar deel 2, dat wel.

  -_-
  -_-
  Gast
  24/12/2021 - 19:18 19:18

  waar kan ik deel 2 vinden? Vind dit super vermakelijk

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN