More

  RECENTE POSTS

  De Grote Brexit Poll!

  Brexit Brexit Brexit… of hoe een volk een zich een referendum in liet rommelen door een biggenneukende Premier met teveel zelfvertrouwen en vervolgens als ratten achter de feitenvrije muziek van pied piper UKIP aanrende.

  Krijg uw land terug (of niet, zie maar), hou de joekels buiten, Europe is a load of bullocks. Brexit is Brexit, my deal or no deal, the backstop is a pain in the ass for May, the Pound is sinking … het zal u allemaal bekend in de oren klinken.
  Vandaag is het erop of eronder voor May, het Britse volk en voor de EU: het Britse Lagerhuis moet instemmen met het Brexitvoorstel zoals dat overeen gekomen is met de EU, anders is het chaos troef.

  Dit alles leidt ons tot de belangrijke vraag:

  Hebben we straks een visum nodig om dikke wijven met een matig gebit te neuken?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...

  Je mening en/of toelichting mag je hieronder ongezouten te drogen hangen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  11 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  11 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  15/01/2019 - 12:04 12:04

  Een visumplucht voor korte reizen komt er denk ik niet, maar je gaat wel zonder verdrag moeten neuken.

  O, en leuk om weer eens Lemmings te zien, dat was de shit.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/01/2019 - 14:01 14:01

  Meestal loopt het allemaal zo’n vaart niet.
  De realiteit is vaak een stuk saaier dan vooraf voorspelt.
  De kans dat May vandaag wint is klein maar niet eens onmogelijk. Polls vooraf zeggen niet zoveel in deze tijd.
  Maar ervan uitgaande dat het een NEE wordt dan is de keuze of een NO-DEAL accepteren met op korte termijn inderdaad visumplicht en extreme handelsproblemen. Al die Brexit schreeuwers zullen dan wel als ratten het schip verlaten (UKIP eikel Farrage heeft al een Duits paspoort voor de kinderen klaarliggen), maar verwacht niet dat men tot inkeer komt. De boulevard pers (Murdoch en Co, ook bekend van Fox-news) zullen de boel nog wel even de afgrond in spinnen.
  Of -en dat is waarschijnlijker- er wordt weer wat gerekt. Uitstel en meer vertraging. Allemaal zonder resultaat maar met als enig doel dat May zo lang mogelijk in het pluche kan blijven zitten. In dat geval blijven de Britten nog een tijdje aan het EU-lijntje bungelen. Ondertussen zal al die onduidelijkheid de economie geen goed doen. Vervelend is dat waarschijnlijk de EU daarvan de schuld krijgt.
  “Wij willen weg zonder een cent te betalen, met alle voordelen van open handel met de EU maar zonder aan de eisen te hoeven voldoen die bij een dergelijke deal horen. En wat denk je?… Die EU eikels zeggen nee, wheeeeeehhh!!!!”

  Verder zullen die “dikke wjiven” in de Engelse hongerwinter van 2020 wel een stukje afvallen. Ieder nadeel hep ze voordeel…

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  16/01/2019 - 08:31 08:31

  Dus of wel binnen kunnen blijven wippen bij lelijke dikke wijven of straks niet langs kunnen bij knappe slanke dennen, het is alsof de duivel ermee speelt…

  Weirdoinventor
  Lid
  15/01/2019 - 16:39 16:39

  Als de witte wijn sippende elite die zo vervelend is tegen arme onderdrukte bier zuipende VVD’ers het maar niet gedaan heeft.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  15/01/2019 - 16:55 16:55

  Hardop lachen

  Bismarck
  16/01/2019 - 08:38 08:38

  De uitslag van gisteravond is wel weer een mooi voer voor dat typisch Brits stukje cultuur dat tabloids heet (vooral ff doorscrollen en LOLen om de daily star).

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  16/01/2019 - 10:16 10:16

  Eigenlijk heeft de Daily Star gelijk… De nieuwswaarde van wat er gisterenavond gebeurd is is haast nul. Dit was de meest waarschijnlijke uitkomst (al weet je dat natuurlijk nooit zeker…) en het was al maanden domweg uitstel van executie. “Dermott’s rage” daarentegen had niemand aan zien komen.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  16/01/2019 - 10:18 10:18

  Een wijs iemand zei ooit: “De kans dat May vandaag wint is klein maar niet eens onmogelijk. Polls vooraf zeggen niet zoveel in deze tijd.” 😉

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  16/01/2019 - 10:50 10:50

  En dat waren hele wijze woorden. Net FF te lang voor op een tegeltje, maar toch.
  Sinds de verkiezing van Trump sluit ik niets meer uit.
  Maar de rest van mijn betoog ging gewoon uit van een NEE en de gevolgen daarvan.
  Het grootste probleem is het feit dat de regering nu veel minder dan 50% van de lagerhuiszetels vertegenwoordigd en derhalve vleugellam is. Maar omdat de Brexiteers bang zijn voor een eventuele winst van Corbyn bij nieuwe verkiezingen durven ze het wegsturen van May niet te steunen.
  Voor het landsbelang is het vitaal dat May opstapt (had ze paar maanden geleden al moeten doen), maar daar is ze te koppig voor.

  De ideale weg naar de afgrond. Het zou mooi zijn als nu naar buiten kwam, dat Poetin achter de schermen het exact zo geënsceneerd heeft om de EU en het VK te verzwakken.

  Trollbuster
  Lid
  16/01/2019 - 11:07 11:07

  Ik neuk niet met vol vette wijven zonder gebit

  hangmat
  hangmat
  Gast
  17/01/2019 - 16:20 16:20

  Haha! Heerlijk die ketelmuziek van de eurofielen. Ze motte jullie niet jongens, dus neuken zit er ook niet in! Ik vermoed dan ook dat de brexit jullie meer pijn gaat doen dan de UK. Dat zet gewoon de achterdeur open voor Trump voor een mooie springplank naar het vaste land…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN