More

  RECENTE POSTS

  Aandachtshoer Jenna Todd (cupmaat 32G) is niet in staat om in twaalf jaar 5000 euro te sparen en vertelt dat nog trots aan iedereen ook

  Jenna Todd is een typische Britse pop. Beroerd gebit, scheef hoofd, raar accent en onnoemelijk dikke tieten. Oh, en in het kader van “ik heb te compenseren en schreeuw me graag in the picture”, ze heeft d’r wenkbrauwen met Edding marker aangezet.

  Kortom, die heeft een wat lastige jeugd gehad, kan daar niet mee omgaan, en probeert door schel te schreeuwen mensen van d’r te laten houden. Prima, tot zover, maar ze heeft zoals opgemerkt, nogal dikke jetsers. En daar wil ze vanaf, terwijl dat toch een kwaliteit is die mannen waarderen in een vrouw.  Maar, zo is haar argument, ze heeft rugpijn ervan, al 10 jaar, is bij 100 dokters geweest, heeft volgens tenminste een dokter een scheef zelfbeeld en toen de dokter dat zei kreeg ze spontaan anorexia bulimia. Dus je kunt wel zeggen dat d’r tieten vooral tussen d’r oren zitten.

  “Because of my last name, I got the nickname ‘T-O-Double-D’ – it was so horrible.”

  “Geen hangjongeren.”

  Hier wat beeldmateriaal (een, twee, drie en bewegend beeld) en zoals u kan zien heeft deze pittige tante pollewop wel geld voor opgespoten lippen, maar is niet in staat om in 10 jaar een schamele 5000 euro bij elkaar te sparen. Dat is dus nog geen 14 dubbeltjes per dag. En dan had ze gewoon zelf die “levensveranderende” ingreep kunnen betalen, maar nee, het moet op de kosten van de overheid en als die dan (VOLKOMEN TERECHT) zegt dat je een aandachtsvragende strijkplank met nul bruikbaar talent bent (buiten je tieten op een camsite), dan stap je direct naar de media zodat je je problemen niet alleen aan je sociale omgeving opdringt, maar nu bij iedereen in het gezicht probeert te wrijven. Sodemieter toch op. HET INTERESSEERT NIEMAND. HELEMAAAAAL NIEEEEEEMAAAAAND. *ademt in* Ga psychische hulp zoeken en als je weer normaal kunt doen is er zo een dokter te vinden die je wil helpen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  AskingAnnoyingQuestions
  AskingAnnoyingQuestions
  Gast
  24/06/2018 - 19:29 19:29

  Als het niemand interesseert, waarom schrijf je er dan een artikel over?..

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Lid
  25/06/2018 - 09:13 09:13

  Mijn zus heeft recent een borstverkleining ondergaan, omdat zij aantoonbaar rugklachten kreeg is het volledig vergoed door de verzekering, wat mij niet meer dan terecht lijkt. Ook deze dame heeft duidelijk zichtbaar veel te grote borsten voor haar postuur en zal daar ook zeker fysieke klachten door hebben, dus leg mij eens uit waarom zij geen recht heeft om dit te laten corrigeren op kosten van de verzekering? Dat ze haar lippen heeft opgespoten doet helemaal niet ter zake.

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Flepz0r
  26/06/2018 - 07:43 07:43

  Ze zal het gerust overdreven hebben, maar kijk naar de photo, dat meisje heeft veel te grote borsten en als zij van mening is dat een door de verzekering betaalde ingreep nodig is, dan heeft ze gewoon gelijk.
  Echt gast, kijk gewoon naar die photo, dat is toch volkomen duidelijk? Dat ze misschien een zeikwijf is doet daar verder niets aan af. Iedere domme lul kan zien dat haar lijf zo totaal niet in verhouding is, je bent toch niet blind?
  En dat diverse vriendinnen van de redactie vergelijkbare borsten hebben geloof ik niet. (buiten dat het een kulargument is).
  Als laatste, als zij Nederlands was geweest, dan had ze na 1 consult al toestemming gekregen voor een ingreep.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/06/2018 - 21:46 21:46

  Als je echt wil is er altijd een weg i.p.v. met je oogespoten duck face te gaan pruilen in de tabloids.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  26/06/2018 - 09:31 09:31

  Exact! Je kunt altijd nog vragen of iemand met een busje je voorgevel platrijdt (crosstopic)

  Bismarck
  26/06/2018 - 09:11 09:11

  Je weet het niet, misschien heeft flep wel altijd met barbiepoppen gespeeld en denkt ie dus dat zulke verhoudingen normaal zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN