More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum – Pollpost: Bent U al Vóór?

  Wij houden graag feeling met onze doelgroep. Voordat we u de komende tijd tot 6 april met allerlei leuke posten gaan bestoken over het referendum, willen we weten of onze inspanningen van de afgelopen tijd hebben bijgedragen aan een stukje positieve beeldvorming naar demense toe.

  U was, voordat wij u de oren van het hoofd schreven, niet onverdeeld enthousiast over het hele gebeuren:

  Te veel steun aan Naakte Molratten
  Te veel steun aan Naakte Molratten

  Inmiddels zijn we verder en hebben we met de nodige kwinkslagen duidelijk gemaakt dat vanuit een samenwerkingsverdrag werken aan verbeterende omstandigheden beter is voor Oekraïne dan vanachter de zandzakken over de rug van de lokale bevolking je gelijk halen omdat je Brussel haat.

  We hebben daarom van ons, voor jullie dus weer even een nieuwe Poll de Luxe gemaakt. Gewoon eens kijken of u inmiddels voor bent of dat u kiest voor het knuffelen van Naakte Molratten en het aaien van incoherente Thierry “Dode Vissenblik” Bidet. Wij hebben u in de afgelopen jaren leren kennen als redelijke mensen. Wij gaan er vanuit dat u voor het juiste kiest.

  Zijn jullie inmiddels al voor het samenwerkingsverdrag?

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...
  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. We leggen u graag uit waarom een stem Voor zo belangrijk is. Met goede argumenten. Ons JA! JA! JA! toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN