DELEN HEERST HARD

Welkom bij weer een aflevering van ‘Liefs Uit Kiev’. De engelachtige Taya, die u inmiddels wel kent als vaste lezer en door wiens verschijning Taart al een week niet aanspreekbaar is, vonden we bereid om nu eens vanuit het oogpunt van iemand die in Oekraïne woont uit te leggen waarom u allen ‘JA’ zou moeten stemmen bij het referendum op 6 april.

In het filmpje dat ze speciaal voor u en ons schoot vandaag, legt ze één en ander haarfijn uit. Moeten er dingen veranderen in Oekraïne? Zeker. Taya en haar landgenoten zijn de eersten die zich dat beseffen. Juist daarom hopen gewone mensen in Oekraïne dat u ‘JA’ gaat stemmen. Zodat de mogelijkheid tot verandering er ook daadwerkelijk komt.

Een gewoon mens.
Een gewoon mens.

Aan de hand van een aantal punten (en er zijn er nog duizenden, zo zegt ze zelf al), vertelt Taya en laat ze zien hoe het leven van haarzelf en de andere Oekraïners er gigantisch op vooruit kan gaan bij een goede samenwerking tussen de EU en Oekraïne. Zowel op economisch en cultureel gebied, maar ook bijvoorbeeld milieutechnisch.

Neem een kijkje in het normale leven van een normale edoch in dit geval betoverende Oekraïense en kijk onderstaande video. En natuurlijk al haar andere video’s op haar eigen YouTube-kanaal.

 

Meer Liefs Uit Kiev? Dat kan, zowel hier als hier. Gewoon meer referendum en/of Oekraïne? Daar schrijven we wel eens wat over. Taya ten huwelijk vragen? Wij delen haar informatie niet, maar u kunt het altijd proberen via onze Facebook of Twitter.

Reaguur dan!

3 reaguursels op "Liefs Uit Kiev: Taya legt uit waarom uw ‘ja’-stem belangrijk is"

Laat weten wanneer
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jokkebrok
Jokkebrok
24 maart 2016 - 21:01 21:01

Is dit als ‘Redactie’ gepost omdat Taart niet mag weten wie Taya een ‘gewoon mens’ durft te noemen?

Jokkebrok
Jokkebrok
24 maart 2016 - 21:04 21:04

Ik denk trouwens dat Bas best kans maakt met een aanzoek, want zeg nou zelf, wie wil er niet Taya Taart heten?

Bismarck
Bismarck
24 maart 2016 - 22:19 22:19

“die zich dat beseffen”
De Johan is strong in this one!

wpDiscuz