More

  RECENTE POSTS

  De Nieuwe Kleur Op De Regenboogvlag Zal Je Anus Doen Samentrekken Van Verbazing!

  Ja, je ziet het goed, dit is weer eens een ouderwetsche clickbait-titel op jouw vertrouwde Retecool. MAAR IK KAN JE GARANDEREN DAT DEZE TITEL NIET VOOR NIETS CLICKBAIT IS, WANT SERIEUS WTF DIT MOET JE LEZEN NU EN WEL SNEL!

  Serieus! Dit gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. Je dacht dat de Zwarte Piet discussie uit de klauwen was geëscaleerd? Denk nog een keer, want het kan echt nog zo veel gekker. Nu schrikken homo’s niet zo enorm van een randje bruin hier of daar, in dit geval gaat een extra randje bruin of zwart zelfs de meeste homo’s gewoon te ver.

  Een lading Negers van de beweging “More Color, More Pride” uit de Verenigde Staten van de USA of America, wil namelijk de door Gilbert Baker ontworpen LHBT (of LGBTQ+ zoals ze het graag in Amerika noemen) vlag aanpassen met twee extra kleurtjes. Inderdaad, je raadt het al: Zwart en Bruin. Want er zijn namelijk heel veel mensen met hosmo die niet wit zijn. Dus moeten die blijkbaar hun eigen kleurtje op de homovlag krijgen. Dat er geen wit in de hosmovlag zit, is blijkbaar niet opgevallen, maar zwart en bruin moet er in.

  De originele betekenis van de kleuren in de vlag is als volgt:

  • roze – seks
  • rood – leven
  • oranje – geneeskracht
  • geel – zonlicht
  • groen – natuur
  • turkoois – magie
  • blauw – sereenheid
  • violet – karakter

  Zie! Geen kleurtje voor een ruige Chinees, ook geen kleurtje voor een in de darkroom soppende Hindoestaan en ook geen kleurtje voor een hand in hand lopend setje beren uit Amsterdam. Waarom dan wel twee extra kleuren voor negers met hosmo?

  WAAROM? GA! DOOD!

  GA! WEG! VAN! MIJN! PLANEET!

  VAL! IN! EEN! ZWART! (oeps, “afro-Amerikaans”) GAT! … ECHT! DOE! IETS! MAAR! GA! WEG!

  Het zijn overigens niet zomaar wat verongelijkte negerhomo’s, neen! De stad Philadelphia steunt het initiatief actief! Oh man/vrouw, ik hoop zo enorm dat er nu nog veel meer kleurtjes hun eigen gekleurde baan gaan opeisen in de regenboogvlag, zodat de vlag straks minimaal het formaat van een Nederlands stembiljet krijgt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  21/06/2017 - 14:22 14:22

  Sommige mensen zijn nu eenmaal wat specialer dan anderen. Dat deze mensen niet snappen dat je samenhorigheid niet kweekt met dingen eisen voor je eigen kleine groepje gaat mijn verstand te boven.

  Broeder Bolognese
  21/06/2017 - 14:35 14:35

  Beter, ik zag groepen hosmos al aan voor hardcore Gristenen, die dezelfde kleuren gebruiken, al is het daar een regenboog i.p.v. een vlag.

  Arduenn 
  21/06/2017 - 14:36 14:36

  Mijn kleur zit er verdomme nog steeds niet bij—pasteloranje. Hoe moeilijk kan dat nou zijn? Enfin, vlagsuggestie: http://i.imgur.com/SJAdl2a.jpg

  Monade
  21/06/2017 - 15:16 15:16
  Monade
  Antwoord aan  Monade
  21/06/2017 - 15:39 15:39

  Oh man/vrouw, ik hoop zo enorm dat er nu nog veel meer kleurtjes hun eigen gekleurde baan gaan opeisen in de regenboogvlag, zodat de vlag straks minimaal het formaat van een Nederlands stembiljet krijgt.

  O ja, ik verwacht binnenkort een LHBTFP-vlag van die SJW-Antifa’s. Met de ‘P’ van pedofiel, inderdaad.

  / Self-destructives gonna self-destruct

  Weirdoinventor
  Lid
  21/06/2017 - 17:15 17:15

  Kunnen we niet gewoon met zijn allen stellig beweren dat bruin en zwart er al inzitten, de nieuwe kleuren van de keizer zeg maar?

  Ketsman
  21/06/2017 - 18:36 18:36

  Gaynazi’s hebben ook hosmo.
  comment image

  Weirdoinventor
  Lid
  21/06/2017 - 23:05 23:05

  Weet je, waarom niet eigenlijk. Ik maak even een mockup.
  comment image
  Problem, officer?

  (Ja, die bovenste band verdwijnt een beetje, de achtergrond is ook/anti-racistisch.)

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/06/2017 - 11:46 11:46

  Steeds meer mensen benadrukken hun anders zijn om aan te geven dat iedereen gelijk is.
  /Freek

  Weirdoinventor
  Lid
  22/06/2017 - 13:42 13:42

  Het raarste vind ik misschien nog wel dat de regenboogvlag een internationaal symbool zou moeten zijn. Bruin en zwart zijn in Amerika al geen perfecte kleuren om minderheden mee aan te duiden, met hun grote poplaties latino’s en oost-Aziaten. Maar moeten de Chinese homo’s die door heel Azië aan een te kort lijntje worden gehouden omdat er thuis ook geen homo’s zijn (in de jeugdherinneringen van hun ouders dan) zich hier ook mee identificeren? En homo moslims/moslimland-achtergrond-mensen in Nederland? Turken zijn nou niet bepaald zwart als roet meestal. En in Zuid-Afrika is iedereen een minderheid, is dat heel mooi uit te beelden met de kleuren bruin en zwart? Ik vind “alle kleurtjes van de regenboog” een beter symbool van diversiteit moet ik zeggen, ook etnische/raciale/kleurvariantale diversiteit.

  Dat hadden jullie allemaal al door natuurlijk, maar ik vind het toch maf.

  Bismarck
  22/06/2017 - 17:17 17:17

  Huh, ik snap er niets van. Is neger een van de norm afwijkende seksuele voorkeur? Een blik op Pronhub zou je anders doen vermoeden.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  23/06/2017 - 07:10 07:10

  Doorgaans wijkt daar wel wat af, aldus de redactieleden met pornhub Premium account.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN