More

  RECENTE POSTS

  “Mond open en ertegen in gaan! Zet het op de schandpaal!”

  De trofee voor heldin van de week gaat naar de duitse ARD-hoofdredactrice Anja Reschke. Eerder postten we hier al over de steeds minder anonieme haatzaaiers en racisten die openlijk oproepen tot het vergassen, verzuipen en anderszins doodvermoorden van alles wat niet roomblank hollands is. Ons zijn de trendsetters blijkbaar, want naast dat de roze buren onze ideeën jatten doet nu ook de duitse Tagesschau dat en in dit geval vinden we dat helemaal niet erg. Anja Reschke richtte zich in een commentaarstuk tot de kijker en pakte daarbij de Duitse dooddreigers aan maar vooral ook dat ze te makkelijk hun gang kunnen gaan.

  “Tot voor kort zaten zulke commentaren achter pseudoniemen verstopt. Maar ondertussen worden dat soort dingen al onder hun gewone namen gepubliceerd. Blijkbaar is dat zelfs niet eens meer beschamend. In tegendeel op zinnen als “Stuk vuil, die moet maar in de zee verzuipen” krijgen ze bijstand een zootje likes.” Komt het iemand bekend voor? Bij onze oosterburen staat het er dus precies zo voor als bij ons. Gelukkig wordt het daar echter niet doodgezwegen. Nouja, dat wil zeggen: Anja Reschke probeert daar wat aan te doen. Terecht stelt ze dat er al strafvervolging plaatsvind. “Maar dat is op zichzelf niet genoeg. De haatschrijvers moeten begrijpen dat deze maatschappij dit niet tolereert”, zegt ze, vervolgd door. “Ga ertegen in, zet het openlijk op de schandpaal: enige zeer verdienstelijke blogs doen dat al.” Het nieuws dat blijkbaar de ARD-redactie Retecool leest was voor de redactie ook nieuw. In navolging op de reacties uit de samenleving zegt ze: “Ik moest dit doen, want vanuit politieke hoek zijn de reacties op de racistische aanvallen volstrekt ontoereikend.” Anja, vanuit de Retebunker, Kilo’s Kudo’s. Zo.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  xaderp.
  Redacteur
  07/08/2015 - 16:09 16:09

  Die ARD-slet praat alleen maar het programma na (see what I did there), namelijk het einde van de netneutraliteit waar ze in Duitsland druk mee bezig zijn.

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  xaderp.
  07/08/2015 - 16:20 16:20

  Bovendien zijn ze nog heel erg in de “immigranten = cultuurverrijking” modus, iedereen die tegen is is een Nazi. Zeg maar Nederland in de jaren ’90.

  Illuminatus Magnus
  Antwoord aan  xaderp.
  07/08/2015 - 17:20 17:20

  Eh? Ik kan je echt niet volgen.

  Møhammed Said al Sahaf
  07/08/2015 - 17:30 17:30

  Ik ben officieel in de war nu. Wat mag er nu wel en wat niet aan de schandpaal?
  Winkeldieven, pedo’s, dierenmishandelaars en kopschoppers niet maar racisten (En dat ben je in Duitsland nog veel sneller dan hier) wel? Zijn daar al regels voor?

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  10/08/2015 - 12:35 12:35

  Je bedoelt dat je moeite hebt met het feit dat ze in Duitsland nog gewoon benoemen, waar je hier meteen neergesabeld wordt als policor en tegen de VVM als je het waagt om Wilders en zijn aanhangers voor de racisten uit te maken die ze zijn?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN