More

  RECENTE POSTS

  88,6 % terroristen is millennial

  Een publicatie van het Ministerie van Buitenlandse zaken brengt verontrustende cijfers aan het licht over terrorisme. De nationale terrorismelijst is namelijk bijgewerkt en gepubliceerd.

  Terwijl u niet mag weten hoeveel de overheid eigenlijk afluistert en wie er allemaal gehackt wordt want Terrorisme©®™, is het blijkbaar wel o.k. om de voornaam, achternaam en geboortedatum te publiceren van iedereen wiens rekening bevroren is omdat de regering vindt dat zij betrokken zijn bij terroristen. De lijst bestaat uit 100 namen. Maar als je ernaar kijkt valt op dat verreweg de meeste personen geboren zijn na 1980. Millennials, ja! Zie je, dat krijg je ervan als je als babyboomers de volgende generatie opzadelt met het vooruitzicht tot hun 95e te moeten werken om de huidige pensioenen te betalen. Dan radicaliseren hele generaties. Van de 100 namen zijn er namelijk 86 millenials. Omdat er verder nog 3 niet-natuurlijke personen op staan, kom je dus op 88,6%.

  Maar denk je dat er een politieke partij is die zich inzet voor de belangen van millennials? Neuh. Klaver heeft het te druk met windmolens en de enige milennial die Baudet wil helpen is zichzelf. Intussen is Wilders nog steeds in ontkenning over deze schrikbarende percentages over de Sara’s, Angela Sofia’s, Xaviera’s, Jeroens, Thijs-en en Mandy’s…

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bla
  bla
  07/03/2017 - 19:33 19:33

  hohohohohohohohohho! had ik al gezegd;Ho! kids van babyboomers zijn 10 jaar ouder (give or take) , geen trrst en al helemaal geen millennial! je kan te ver gaan..

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  08/03/2017 - 07:16 07:16

  ‘t is al beter dan “het zijn allemaal overgevoelige bomenknuffelaars die om geld bedelen”. I’ll take it.

  ALLAHU AKBAR!!!

  Bismarck
  08/03/2017 - 14:10 14:10

  Ik ben wel benieuwd hoe een niet-natuurlijke persoon aan terrorisme doet. Of had Mitt Romney toch gelijk?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN