More

  RECENTE POSTS

  Klootzakken die Sarin-gas gebruiken zijn letterlijk erger dan Nazi’s

  In Syrië heeft de ergste chemische aanval tot nu toe het leven gekost aan tenminste 100 mensen.. en dat aantal loopt wellicht nog op. Het gas dat gebruikt is voor de aanval is mogelijk Sarin-gas. En dat is fucked-up spul.

  Sarin-gas is een zenuwgas dat de communicatie tussen zenuwen en de rest van het lichaam aanvalt en permanent beschadigt. Het resultaat daarvan is dat je op een uiterst pijnlijke manier de controle over je spieren verliest. Uiteindelijk stik je omdat je ademhaling niet meer werkt. Overleef je het wel, dan kun je permanente verlamming oplopen.

  Also, also, also

  Niet voor niets dus dat het gas als massavernietigingswapen wordt geclassificeerd. Sarin werd in 1938 uitgevonden door de Nazi’s. Dat hoeft niemand te verbazen: Nazi’s waren geen lieverdjes en begonnen in 1939 dus ook met de massaproductie van het gas. Maar inzetten deden ze het extreem dodelijke wapen niet.

  “Foei”

  Met andere woorden: de klootzakken die er niet voor terugdeinzen om kinderen te vermoorden met nazi-wapentuig dat zelfs de organisators van de Holocaust niet in de praktijk in wilden zetten zijn letterlijk erger dan Nazi’s. Het is maar goed dat de VS, het VK en Frankrijk direct samenwerken om dit probleem de wereld uit te helpen. Nou, Assad, doei he?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  05/04/2017 - 14:33 14:33

  Nee, erger dan nazi’s zijn ze niet. Gewoon even erg. Ieder totalitair regime steunt op het noeste vuile werk van empathieloze onderknuppels. Des te langer het regime aan de macht is, des te groter hun aandeel. In Syrië zitten ze er al decennia; in Rusland zaten ze eventjes onder een steen, maar kruipen nu ook weer naar boven om Poetin dienst te bewijzen en in Turkije is het een kwestie van tijd voordat ze de overhand in leger en politie krijgen. Des te gruwelijker de tegenstand de kop in wordt gedrukt, des te minder kans is er dat iemand z’n kop nog boven het maaiveld durft te steken.
  Verder is er geen VN-resolutie die dit gaat stoppen. Pas als Poetin afzwaait kan het tij misschien weer keren. Tot die tijd zit iedereen op z’n handen. Sommige tandenknarsend, en sommige (zoals Trump) interesseert het gewoon geen ene fuck.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  05/04/2017 - 16:12 16:12

  Poetin heeft zichzelf al lang gekloond en is dat kind nu aan het opvoeden om het stokje van hem over te nemen, als hij het zelf niet meer kan. Erdogan raken we na zijn dood kwijt (dat hij vandaag nog om kan va…. oh nee wacht, dat soort dingen mag je niet zeggen), maar om van Poetin af te komen zal er toch meer moeten gebeuren denk ik.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  05/04/2017 - 17:48 17:48

  Trump heeft anders wel alvast Obama de schuld gegeven van deze gasaanval (echt waar!), omdat die niet voortvarend genoeg tegen eerdere gasaanvallen optrad. Daarmee dwingt ie zichzelf dus toch wel enigszins om nu wel ferm op te treden.

  MadDieu, drukt zijn snor
  05/04/2017 - 19:33 19:33

  Meer vragen dan antwoorden.

  Van de keurige heren van IS is bekend dat ze hun wapens het liefst bewaren in volksbuurten en in ziekenhuizen. Saddam Hoessein’s leger plaatste hun commandoposten bij voorkeur onder de operatiezalen van burgerziekenhuizen.

  In die hele grote zandbak wonen geen lieve onschuldige strijdgroepen meer. Hooguit dat er partijen zijn, die beter lijken dan de anderen.

  Weirdoinventor
  Lid
  05/04/2017 - 22:24 22:24

  Wat ik Assad vooral kwalijk neem, als het inderdaad zijn werk was, is dat hij zo’n ongelooflijke oetlul is dat hij een duidelijk winnende hand niet uitgespeeld krijgt.

  Voor het eerst in jaren kijkt iedereen dezelfde kant op. De Amerikanen en de Jordaniërs en nog wat van die landen geven hun verzet tegen Assad op. Hun belangrijkste doel is dat IS verslagen moet worden. Zo door modderend werkt het niet, dat zal gezamenlijk gedaan moeten worden De Russen en de Iraniërs mogen hun belangrijkste doel bereiken, Assad op de troon houden. En Turkije krijgt natuurlijk ook haar wens, de Koerden gaan onder het tapijt. Assad komt dus weer aan de macht, of het liefst misschien nog wel een door hem naar voren geschoven poppetje dat nog wat minder gehaat wordt.

  Het idee is net een beetje neergedaald bij mensen, en wat doet die gast, bam, gifgas. En we zijn weer terug bij af. Na alles wat hij gedaan heeft zat hij gebakken, omdat dat de enige uitweg was voor alle Syrische burgers. Hij had de oorlog kunnen winnen door achterover te leunen met een sigaar. Maar hij wilde zo nodig nog een paar jaar bloedvergieten.

  Bedankt Assad, ik hoop dat je er zelf trots op bent.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN