More

  RECENTE POSTS

  Van moersleutel naar strijdbijl in vier minuten

  Hier in de redactiebunker houden wij enorm van hobbies. Meneer van Dale bbq-t, Mac speelt piano op openbare piano’s en taart zoekt ruzie met de AIVD. Onze Flepz zoekt ruzie met het OM, Web luistert voornamelijk naar muziek en kijkt Heel Holland Bukt en Tox kijkt nog steeds veel porno voor de overleden Reet van de Dag. ThE-ED ramt z’n jas vol met metal-patches, Reet knutselt graag aan auto’s en Jake knutselt bijvoorbeeld weer graag aan mensen. Liefst met een strijdbijl.

  En daar gaat het dus fout. Want ik ben de laatste tijd keer op keer mijn moersleutels kwijt. Terwijl dat allemaal speciale moersleutels zijn met Amerikaanse maten, om een beetje te customizen aan de redactiesuburban naar demense toe.

  Maar het mysterie is inmiddels opgelost en we hebben er zelfs footage van: Jake smelt en smeedt mijn speciale moersleutels om tot tomahawk-strijdbijltjes, want “die blijven zo lekker in schedeltjes steken” zegt hij er dan bij. Prima Jake, maar koop dan voortaan gewoon lekker een cheap setje bij de Laidol of de Ak-Tion, maar blijft met je strijdklauwtjes van mijn Amerikaanse moersleutels af.

  het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat: een vlijmscherpe strijdbijl die, zoals we hebben gemerkt, buitengewoon moeilijk uit schedeltjes is te trekken. Maar Jake heeft eindelijk een andere hobby dan het planten van extra mijnen rond de redactiebunker en dat is ook wat waard. Toch?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/09/2016 - 09:52 09:52

  Ja, waarom ook niet? Ik mis alleen zo’n oventje. Zou het met een stevige hobbybrander ook lukken?

  Overigens…Troost je, Reet. ik zag ook ergens een filmpje om van een bijl een moersleutel te maken.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  20/09/2016 - 10:09 10:09

  Hallo? AIVD? Wat zegt u? Inspiratie voor IS? Ja maar…wacht even, er wordt geklopt…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN