More

  RECENTE POSTS

  Moeite met de BBQ aan te steken? Retecool to the Rescue!

  Je kent het wel, je wilt gaan bbq-en, maar er staat iets te veel wind, de aanmaakblokjes zijn op, het oud papier is net weggebracht en de briquetten willen ook niet erg vlam vatten.

  Weg feest, weg vlees, weg vrienden. Had je nu toch maar zo’n beginnersbbq op gas gekocht. NEEN! Want geen smaak! Maar dat niet alleen, wij presenteren jullie namelijk DE ULTIEME OPLOSSING voor het niet in de fik krijgen van een bbq: EEN EIGEN VLAMMENWERPER!

  Wut what?

  Tijdens de Vietnamoorlog en daarvoor HET favoriete wapen van de gemiddelde militair uit MURICA, maar daarna wegens gruwelijkheid toch ietwat uit de gratie geraakt. Gelukkig is daar de startup Throwflame uit Cleveland die een fijne vlammenwerper verkoopt voor $1599,-. Via de webshop kan je ook kannen napalm kopen voor extra veel vlammenplezier.

  Dat kan goedkoper!

  xm42Mocht je $1599,- nou te duur vinden, dan kan je ook nog terecht bij Ion Productions uit Detroit, die verkopen namelijk al een hele hippe vlammenwerper voor $900,- en dan zit er ook nog een hele leuke shark teeth sticker op! Dus vanaf nu nooit meer zeuren dat je je bbq niet meer aan krijgt, want Retecool heeft je laten zien hoe je dat kunt voorkomen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  18/08/2016 - 16:22 16:22

  Dat kan nòg goedkoper. Koop gewoon zo’n firestarter bij de Action, ben je voor 4 euro 49 klaar. Toegegeven, het is minder spectaculair… Dus laat dan maar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN