More

  RECENTE POSTS

  Met Deze Game Controller Spuit U Zo Weer Een Volwassen Vent van Z’n Brommer.

  Dat ik ondertussen tot een uitstervende generatie behoor blijkt wel uit het feit dat ik bij ‘kegels’ nog steeds denk aan de Europese versie van bowling pins die ik als kind overeind zette om een zakcentje bij te verdienen. Tegenwoordig blijken dat dus oefeningen te zijn om de edele delen van uw echtgenote tot fabrieksstandaard te resetten nadat zij er een kind of twee heeft uitgeperst en e.e.a. niet meer is zoals het was. Om deze oefeningen enigzins aangenamer te maken, heeft een of andere malloot de Skea (Smart Kegel Exercise Aid) bedacht, een gamecontroller die je in dient te brengen en waarmee je een soort van Temple Run dient te spelen, waarbij goede moves beloond worden met trillingen. Op de redactie hebben wij sinds een week een prototype in gebruik gehad en Flepz zegt dat hij al echt een verschil kon merken. Aanrader dus.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  18/08/2014 - 21:58 21:58

  Ik geloof dat jij de Bunte Illustrierte nog even moet herlezen. Mannen mogen óók kegelen van de Viva. Sterker alleen dán wordt je in staat om wekelijks het plafond opnieuw te witten.

  En kegelen is ook goed voor de vrouw die niet gebaard heeft. Dan kan zij de orgaskraan ook beter openzetten en ook sterren en gevulde koeken kan zien.

  En denk ook aan de onspanningsoefeningen die erbij horen, anders wordt het zo’n kramperig gedoe en pers je er alsnog niet meer uit dan één vingerhoedje stijfsel.

  Godverdegodver. 2014 en nog moet je het demense gaan uitleggen. Zijn jullie al die tijd blijven rommelen achter het fietsenhok? Beetje brommers kijken en dat was het dan?

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  18/08/2014 - 23:06 23:06

  Wat behanger kreunt.
  Kegeloefeningen verbeteren je orgasmes. Doen. Daar heb je geen controller voor nodig.
  Dat, en veel water drinken, dan word je vanzelf een Peter North.
  En goed kauwen.

  Incator
  Incator
  19/08/2014 - 09:42 09:42

  Geniaal. Je verliest blijkbaar tijdens het lopen wat organen, na het baren van een baby is het baren van een nier, een maag of een deel van je darmen uiteraard een eitje. (Maar ach, waar heb je organen nou voor nodig?)
  Het [i]echte[/i] probleem is dat Den Man niet meer hetzelfde plezier aan je beleeft!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN