More

  RECENTE POSTS

  Is dat een messenset in de rug van Asscher, of is hij blij ons te zien?

  Het meest opmerkelijkste is misschien wel dat Felix Rottenberg nog ergens een bestaan blijkt te hebben. Want heel opmerkelijk is het niet dat een PvdA’er vanuit eigen gelederen messen in de rug geduwd krijgt. Zelfs niet als dat de lijsttrekker, Lodewijk Asscher, is. Rottenberg –what’s in a name– besloot dat de dag van de verkiezingen de mooiste tijd was voor een judaskus.

  De verkiezingscampagne van de Arbeiderspartij is volgens Rottenberg (PvdA) helemaal niet goed gegaan. “Asscher heeft er heel lang over gedaan om de goede campagnetoon te vinden”, zo zei hij op BNR.

  ‘Lijsttrekkersverkiezing Asscher en Samsom kwam te laat

  Ook de veelgewraakte lijsttrekkersverkiezing werd door Rottenberg aangehaald. Waar velen er al op wezen dat het effect van de extra aandacht met zo’n verkiezing uitgewerkt leek, vindt de oud-Partijvoorzitter dat het vooral allemaal te laat kwam. Net als het mojo van Asscher. “Gisteravond stond hij er voor het eerst, als een held. Daarvoor niet”.

  Partijmastodont Rottenberg die kritiek mag geven op zijn eigen PvdA. Altijd een mooie vaste waarde. De journalisten bij BNR hebben zich vast in de handen zitten wrijven dat hij dat ook met liefde al op de verkiezingsdag zelf wilde doen. Het scheelt dat de PvdA er zo goed voor staat in de peilingen. (#ohwacht) Dacht u “#tochmaarpvda“, dan leent Felix zich er graag voor om op de dag des oordeels zelf even de fouten van de partij aan te stippen.

  Ja, zoals het er nu voor staat zal de PvdA nog heel wat messen moeten gaan aanschaffen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jaws II
  Jaws II
  16/03/2017 - 10:30 10:30

  Fijn dat we altijd nog het leger babyboomers hebben die vanuit hun leunstoel gaan zitten vertellen wat voor fouten iedereen toch altijd weer maakt!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN