More

  RECENTE POSTS

  Erdogan: Schijtnazi’s in Nederland kennen we nog van de slachting tijdens de inquisitie!

  A

  lweer een post over Turkije, Retecool? Jazeker, want Erdogan is van zijn medicijnen af en draaft nu compleet door. Hoewel, heeft hij niet gewoon gelijk?

  In een toespraak eerder deze dinsdag viel Erdo (wij mogen Erdo zeggen, soms zelfs Errie en heel soms mogen we zachtjes zijn snor aaien) hard uit naar Nederland. Want Erdogan weet het nog goed, net zoals wij allemaal, dat de Nederlandse commandant Ratko Mladić in Srebrenica ruim 8.000 moslims met een schemerlamp dood sloeg. Pogingen van de Servische commandant Thom Karremans om de schemerlamp te saboteren, strandden allemaal.

  Tijdens de slachting, in 1995, stond het gansche Nederlandse volk op klompen en met brandende Turkse vlaggen te juichen bij de live uitgezonden slachting. En daarover is Errie nu – uiteraard terecht – boos.

  Typisch Nederlandse naziklompen

  Maar Erdie hoeft het hier niet bij te laten natuurlijk. Voor een volgende toespraak raden wij hem aan nog wat verder in de geschiedenis te duiken. Wat bijvoorbeeld te denken van de Nederlandse inquisitie in de Middeleeuwen? Toen die smerige Hollanders naar Spanje togen om daar de Moren (die vaak uit het huidige Turkije kwamen) en de Italiaanse toeristen te vermoorden? Eén en ander hierover kunt u terugkijken in de documentaire History of the World, Part I, waarvan we hieronder een relevant fragment hebben geplaatst.

  Zeldzame beelden van de inquisitie van die NaziNederlanders

  Ook kan Errie het gaan hebben over onze verdorven Nederlandsche inborst door niet voorbij te gaan aan de aardappelschaarste in Ierland, die natuurlijk werd veroorzaakt door die goddamn aardappeleters van Van Gogh en die aan 800 miljard Ieren, die op een eiland woonden en kennelijk niet konden vissen het leven kostte. Die nazischilder is hiervoor overigens postuum gestraft toen een vroom moslim een nazaat van zijn broer offerde op een trambaan in Amsterdam. Dus dat is goed gekomen.

  Nazischilderij

  En wat te denken van de Armeense genocide, door Turkije liefkozend ontkend en Ermeni Soykırımı genoemd? Die schijtnazi’s uit Nederland, die zomaar uit het niets tijdens de Eerste Wereldoorlog (ook gestart door Nederland) 314 miljard Armeniërs afslachtten. Walgelijk! Turkije, dat om de diplomatieke verhoudingen niet op het spel wilde zetten, heeft deze genocide altijd ontkend, maar met deze toegenomen spanningen, zou Erretje misschien moeten overwegen om toch zijn mond eens open te trekken over deze verschrikkelijke schandvlek op Neerlands’ geschiedenis.

  1915, toen die Nederlandse nazi’s de treinen nog wèl op tijd konden laten rijden.

  Tot slot raden we Recep aan om het aantal kindbruidjes eens aan te kaarten, en het schandelijke feit dat we journalisten met een onwelgevallige mening regelmatig zonder enige vorm van proces in de gevangenis mikken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/03/2017 - 16:28 16:28

  Bovendien zijn wij met schelden begonnen. Volgens Google-translate schelden wij Erdies prachtige land voor “Kalkoen” uit.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/03/2017 - 16:30 16:30

  En iedere Turk kan zich de grote droogte van 1953 nog herinneren, toen alle oogsten mislukten omdat die gore Hollanders in februari het zeewater gestolen hadden.

  Arduenn 
  14/03/2017 - 16:42 16:42

  En dat terwijl Erdogan eigenhandig zes miljoen Armeniërs de nek om had gedraaid met een stofzuigerslang.

  FlappieXL
  14/03/2017 - 18:47 18:47

  Als Geert morgen nou toch niet de grootste wordt, kunnen we hem dan niet de baan als EE afgevaardigde in Ankara aanbieden? (win/win)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN